Χανιά | O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει το Αννουσάκειο

χανιά-o-ελληνικός-ερυθρός-σταυρός-στηρ-1211784

Δέκτης της αγάπης του ΕΕΣ έγινε τις ημέρες αυτές, για πολλοστή φορά, το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Περισσότερες από δέκα (10) παλέτες με μεγάλες ποστότητες από: ζυμαρικά διαφόρων ειδών, ζάχαρη, αλεύρι, πάνες ακράτειας μίας χρήσεως (ιδιαίτερα χρήσιμες και αναγκαίες), ως και πολλά άλλα είδη πρώτης ανάγκης η προσφορά της αγάπης του ΕΕΣ προς το Αννουσάκειο Ίδρυμα. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος, σημείωσε: «Μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας χαροποιεί τα μέγιστα η έμπρακτη στήριξη του ΕΕΣ προς το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως μας.

Πρότυπο Ίδρυμα που οι πολλές και ποικίλλες δομές και δράσεις του καλύπτουν πλήθος προνοιακών, φιλανθρωπικών, κοινωνικών, κ.α. αναγκών εκατοντάδων αναγκεμένων συνανθρώπων μας που βρίσκουν θαλπωρή, φροντίδα, περίθαλψη, μα κυρίως αγάπη, στην πάντα ανοιχτή αγκαλιά του Ιδρύματος• Ίδρυμα που δέχεται το κάθε εμπερίστατο πρόσωπο που χτυπά την πόρτα του χωρίς διακρίσεις και αναστολές. Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα τον εκλεκτό Πρόεδρο του ΕΕΣ Δρ. Αντώνιο Αυγερινό, η κοινωνική ευαισθησία και φιλανθρωπία του οποίου είναι παγκοίνως γνωστή, ο οποίος όχι μόνον ανασυγκρότησε τον ΕΕΣ από την τέφρα του, αλλά τον έχει αποκαταστήσει στις συνειδήσεις τόσο εντός, όσο και εκτός της Χώρας μας.

Ευχόμαστε το φωτεινό παράδειγμα του να βρίσκει πολλούς μιμητές. Κάνοντας την αλληλεγγύη και την αγάπη πράξη ανασταίνουμε την ελπίδα και την χαρά στην ζωή.  Ας προσπαθήσουμε τις επερχόμενες Άγιες ημέρες, αλλά και κάθε μέρα της ζωής μας, να βιώνουμε την μυστική αυτή χαρά της παρουσίας του Αναστημένου Χριστού, καθώς η μεγαλύτερη απόδειξη για την Ανάσταση Του είναι η «αναστημένη» ζωή εκείνων που ομολογούν την Ανάσταση», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook