Χανιά | Ο ΔΟΚιμαστικός γαϊδουρίστας που σταμάτησε για… σουβλάκια στο φανάρι

χανιά-ο-δοκιμαστικός-γαϊδουρίστας-πο-845959

Ακόμη ένας ασυνείδητος οδηγός στα Χανιά και μάλιστα με δοκιμαστικές πινακίδες οχημάτων, ή αλλιώς πινακίδες ΔΟ.Κ., δοκίμασε τα όρια ανοχής των Αρχών, για όσους παρκάρουν παράνομα.

Το… test drive του εν λόγω «γαιδουρίστα» πήγε όπως φαίνεται περίφημα, καθώς το βράδυ της Τρίτης, κρίνοντας προφανώς πως η Λεωφόρος Σούδας του ανήκει, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr πάρκαρε σαν… κύριος μπροστά στο φανάρι και κατέβηκε για σουβλάκια εμποδίζοντας την κυκλοφορία.

Το γεγονός πως το όχημά του φέρει πινακίδες ΔΟ.Κ. δεν του δίνει το δικαίωμα να «παρατάει» το αμάξι του όπου και όπως γουστάρει, γράφοντας στα… παλιά του τα παπούτσια τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, στο άρθρο 34 του οποίου, αναφέρεται ρητώς πως απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση σε απόσταση μικρότερη από είκοσι (20) μέτρα από φωτεινούς σηματοδότες.

Έχει μαλλιάσει το… πληκτρολόγιό μας, αλλά δεν θα σταματήσουμε να το γράφουμε…. Όσο δεν υπάρχει έλεγχος των Αρχών και επιβολή ποινών στους παραβάτες και τέτοιοι προκλητικοί «τύποι» παραμένουν ατιμώρητοι, η πόλη μας θα θυμίζει… ζούγκλα.

Γιατί κάποιες καθημερινές συμπεριφορές όλων μας, είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ο ΔΟΚιμαστικός γαϊδουρίστας που σταμάτησε για… σουβλάκια στο φανάρι

  1. Τι μας λες βρε φίλε? Εδώ ο άλλος μπαίνει σε ιδιωτικό χώρο με 40 σημάνσεις και παρκάρει σε θέσεις ιδιοκτητών επειδή γουστάρει ή υποκρίνεται ότι δεν είδε τη σήμανση. Για τον δημόσιο χώρο θα κολλήσει?

  2. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, στο άρθρο 34 του οποίου, αναφέρεται ρητώς πως απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση σε απόσταση μικρότερη από είκοσι (20) μέτρα από φωτεινούς σηματοδότες, εκτός των κεντρικών οδών που επιτρέπει και τη στάθμευση σε διπλή γραμμή!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook