Χανιά | Ο δήμος Πλατανιά για το Δημοτικό Σχολείο Βατολάκου

χανιά-ο-δήμος-πλατανιά-για-το-δημοτικό-248257

Ο Δήμος Πλατανιά, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων , αναφέρεται στη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Βατολάκου, με αφορμή σχετική ανακοίνωση του ΣΕΠΕ  (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα στην επιστολή , μεταξύ των άλλων , αναφέρεται «….Σε πρόσφατη ανακοίνωση σας  ου αφορά στη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείο Βατολάκου, κάνετε μια ατυχής συμπεριφορά, στην καταστροφική εμπλοκή του Δήμου στα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Θέλουμε να σας κάνουμε σαφές , ότι ο Δήμος Πλατανιά διαχρονικά με επίμονες ενέργειες του, έχει πετύχει τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Βατολάκου και όχι την αναστολή της λειτουργίας του, όπως αυτή προτεινόταν.

Όλα αυτά τα χρόνια και με την πίεση του Δήμου Πλατανιά, πετύχαμε την πλήρη λειτουργία του. Οι παρεμβάσεις μας προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης και προς το Υπουργείο Παιδείας, ήταν συνεχείς και επιτυχημένες.

Επίσης η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, με έκτακτες επιχορηγήσεις καλύπτει μεγάλο μέρος των λειτουργικών αναγκών του Σχολείου , καθότι δεν επαρκή η τακτική χρηματοδότηση.

Τέλος θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι ο Δήμος , ουδέποτε εμπλέκεται σε οποιαδήποτε διεργασία ή παρέμβαση που αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία και από τα προαναφερόμενα είναι σαφές η αποφασιστική συνεισφορά του Δείμου στη λειτουργία του Σχολείου Βατολάκου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook