Χανιά | Ο Δήμος Κισάμου βράβευσε αθλητές για τις διακρίσεις του σε Παγκόσμιες και Πανελλήνιες διοργανώσεις

χανιά-ο-δήμος-κισάμου-βράβευσε-αθλητέ-1279098

Σε μία ζεστή τελετή στο Δημαρχείο Κισσάμου, ο Δήμος Κισσάμου βράβευσε την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Σκυλουράκη Χριστιάννα και τους αθλητές της Θύελλας Καλαθενών, Μοδιανάκη Άγγελο και Σημαντηράκη Σταύρο για τις διακρίσεις τους σε Παγκόσμιο και Πανελλήνιο επίπεδο αντίστοιχα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Κισσάμου κ. Μυλωνάκη Γιώργο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κελαϊδή Γιάννη, οι οποίοι δήλωσαν την υπερηφάνεια τους και τον θαυμασμό τους για τις επιτυχίες των Κισσαμιτών αθλητών. Τόνισαν ότι η Ελλάδα αλλά και ο κόσμος ολόκληρος, αναγνώρισε την ποιότητα και το επίπεδό τους ως αθλητές, ενώ παράλληλα επαίνεσαν το ήθος τους και την ανατροφή τους περνώντας το μήνυμα ότι δεν αρκεί να είναι κάποιος μόνο καλός αθλητής, να κερδίζει και να κατακτά μετάλλια, αλλά να είναι επίσης αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους προπονητές των αθλητών, κ. Δασκαλάκη Ελισσαίο, κ. Παπακωνσταντίνου Κώστα και κ. Καλαμαρίδη Ηλία για την αγάπη και τον ζήλο που επιδεικνύουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Συγχαρητήρια επίσης δόθηκαν και στις οικογένειες των νέων οι οποίες στέκονται συμπαραστάτες στον αγώνα τους.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών και ευχές για δύναμη και περισσότερες επιτυχίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook