Χανιά | Ο Δήμος Κισάμου για το πρόγραμμα επιμόρφωσης για τον κορονοϊό – Πως μπορείτε να εγγραφείτε

χανιά-ο-δήμος-κισάμου-για-το-πρόγραμμα-1209868

Ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 στους εργαζομένους της Κρήτης.

H εκπαίδευση θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on line που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr

Η εκπαίδευση διαρκεί 14 ώρες (12 ώρες παρακολούθησης +2 ώρες προσωπικής μελέτης εκπαιδευτικού υλικού που θα αναρτηθεί) και ολοκληρώνεται σε ένα 4 ήμερο (Τρίτη- Παρασκευή).

Θα πραγματοποιηθούν (3) κύκλοι εκπαίδευσης:

1ος κύκλος: Τρίτη 4 Μαΐου – Παρασκευή 7 Μαΐου

2ος κύκλος: Τρίτη 11 Μαΐου – Παρασκευή 14 Μαΐου

3ος κύκλος: Τρίτη 18 Μαΐου- Παρασκευή 21 Μαΐου

Για την παρακολούθηση του προγράμματος δεν απαιτείται η εγκατάσταση εξειδικευμένου προγράμματος, παρά μόνο η χρήση κάποιου ενημερωμένου φυλλομετρητή ιστού ( Firefox, Chrome). Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

Ο εκπαιδευόμενος θα εξεταστεί μέσω της πλατφόρμας (multiple choice ερωτήσεις), ώστε να λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το πιστοποιητικό θα αποσταλεί ηλεκτρονικά. (Το όνομα κάθε επιτυχόντα θα αναγράφεται στα ελληνικά και στα λατινικά, όπως ακριβώς έχει εγγραφεί με βάση και τα στοιχεία του διαβατηρίου του).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2822-340200 (κ. Μαρακάκη Βίκυ) και 2822-340241 (κ. Σχετάκη Γιούλη) και να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email, 4ημερο επιλογής) ώστε να γίνεται η καταχώρισή τους στην πλατφόρμα.

Στη συνέχεια θα αποστέλλεται αυτόματα email από την πλατφόρμα στον εργαζόμενο με τα στοιχεία σύνδεσης του για την παρακολούθηση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook