Χανιά | Ο Ανδρέας Μανουσέλης κατεβαίνει με τον Αρναουτάκη, «για την Κρήτη μας»

χανιά-ο-ανδρέας-μανουσέλης-κατεβαίνε-1757621

Την γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς του στο πλευρό του νυν και υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης  Σφακιανών Νομού Χανίων, Ανδρέας Μανουσέλης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά, αλλά και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές στο πλευρό του Σταύρο Αρναουτάκη.

Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας, τη βελτίωση των συνθηκών ζωής μας και την ενίσχυση των υποδομών και προοπτικών μας.

Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο δικός μου, αλλά δικός ΜΑΣ. Πιστεύω στη δύναμη της συνεργασίας και της κοινότητας. Θα επιδιώξουμε να προωθήσουμε κοινές πρωτοβουλίες που θα διαμορφώσουν την περιοχή μας ως ένα ακόμα καλύτερο μέρος για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Υπόσχομαι να δουλέψω με αποφασιστικότητα, διαφάνεια και αφοσίωση. Η φωνή σας θα είναι η κινητήρια δύναμή μου και μαζί θα προωθήσουμε αλλαγές που θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή μας.

Σας καλώ να με συνοδεύσετε και βοηθήσετε σε αυτόν τον αγώνα. Με την υποστήριξή σας και μέσα από γόνιμη συνεργασία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας για την Κρήτη και τα Χανιά που όλοι ονειρευόμαστε!

#MeTonStavro

#giatinkritimas»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook