Χανιά | Ντύθηκε γιορτινά η οδός Κοραή με τη βοήθεια των εθελοντών του Santa Run | Photos

Στα γιορτινά της “ντύθηκε” το μεσημέρι της Δευτέρας η οδός Κοραή, που εδώ και λίγες ώρες στολίστηκε χριστουγεννιάτικα, χάρις σε μία ακόμη δράση από την ομάδα εθελοντών του Santa Run σε συνεργασία με μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Οι Άγιοι Βασίληδες μέσα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από τα μεγάφωνα που είχαν στηθεί, μοίρασαν φυλλάδια ενόψει του 9oυ Santa Run που θα διεξαχθεί στις 26 Δεκεμβρίου, στα παιδιά του 3ου Δημοτικού και στη συνέχεια… άρχισαν να ετοιμάζονται για το στολισμό. Τι θα έκαναν όμως οι Άγιοι των Χριστουγέννων, χωρίς τη βοήθεια των… ξωτικών τους, το ρόλο των οποίων έπαιξαν τα παιδιά! Με το που χτύπησε το κουδούνι και άνοιξε η πόρτα του σχολείου ο δρόμος πλημμύρισε από παιδικές φωνούλες και χαμόγελα, με τον δρόμο να θυμίζει ένα όμορφο πάρτι. Σε συνεννόηση με τις δασκάλες τους όλα τα παιδιά είχαν φέρει μαζί τους από ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι και το έδιναν στους ανεβασμένος σε σκάλα Αη Βασίληδες, για να τα κρεμάσουν. Μετά και το σχόλασμα μάλιστα του Γυμνασίου, οι ακούραστοι εθελοντές του Santa Run απέκτησαν περισσότερους βοηθούς, με την βοήθεια των οποίων έδωσαν στην οδό Κοραή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.Πέρα όμως από τα πολύχρωμα στολίδια που κρεμάστηκαν στα δέντρα, τοποθετήθηκαν και φωτάκια, τα οποία από σήμερα το βράδυ, αναμένεται να ανάψουν και να δώσουν μία… παραμυθένια εικόνα στον δρόμο των Χανίων.
Από τις εκπλήξεις της εκδήλωσης ήταν και τα γενέθλια του μέλους της οργανωτικής επιτροπής του Santa Run, Βάσως Ξανθουδάκη, στην οποία ο σύζυγός της είχε φέρει μία τούρτα έκπληξη, την οποία έσβησε, κερνώντας γλυκά, τσικουδιά και ρακόμελο, μέσα στις ολόθερμες ευχές και φιλιά συνεργατών και Αη Βασίληδων.

zarpanews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ