Χανιά | Ντροπή! Σπασμένα γυαλιά, πεταμένα κουτάκια μπύρας και… ένα χαμένο πορτοφόλι σε παιδική χαρά στη Σούδα | Photos

χανιά-ντροπή-σπασμένα-γυαλιά-πεταμέν-916660

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους στην παιδική χαρά Αγίου Νικολάου Σούδας, καθώς αυτή την όαση χαράς και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους, κάποιοι μέσα σε λίγες ώρες την μετέτρεψαν σε… σκουπιδότοπο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στο zarpanews.gr στην παιδική χαρά το Σαββάτο κάποια παρέα νεαρών διοργάνωσαν πάρτι και μάλλον διασκέδασαν τόσο πολύ που κυριολεκτικά «τα’ σπάσαν».

Το κακό όμως είναι ότι φεύγοντας από το πάρκο, ουδείς φρόντισε να μαζέψει τα σκουπίδια που έκαναν μέσα στο τσακίρ κέφι τους. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr o χώρος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, με σπασμένα μπουκάλια βότκας, πεταμένα κουτάκια μπύρας, αλλά και διάφορων άλλων αναψυκτικών από εδώ κι από εκεί.Έτσι το πρωί της Κυριακής  οι γονείς με τα παιδιά τους που πήγαν στην παιδική χαρά, βρήκαν το χώρο σε… κακά χάλια. Όλος ο τόπος μύριζε και «κόλλαγε» από το χυμένο αλκοόλ, ενώ υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού κάποιου παιδιού από τα σπασμένα, κοφτερά γυαλιά, που ήταν διάσπαρτα στο πάρκο.Εκεί λοιπόν που οι άνθρωποι μάζευαν στο πάρκο τα σκουπίδια των «παρτάκηδων» του Σαββατόβραδου, ένα 5χρονο παιδάκι βρήκε και ένα πορτοφόλι, το οποίο υπό τη συνοδεία των δικών του, έκανε την καλή του πράξη και το παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων.

Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιοι θα κάνουν ανάλογο πάρτι στην παιδική χαρά, καλό θα είναι να σκεφτούν λίγο τους συνανθρώπους τους και το περιβάλλον, και πρωτίστως για λόγους ασφαλείας & υγιεινής, αφού καθημερινά  εκεί παίζουν μικρά παιδιά, να μαζέψουν το… μπάχαλο που θα κάνουν.

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook