Χανιά | Ντου της τροχαίας και «κρυφτούλι» με τους οδηγούς στην Πλατεία Δικαστηρίων | Photos

χανιά-ντου-της-τροχαίας-και-κρυφτούλ-801322
cof

Τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα περιμετρικά του κυκλικού κόμβου στην πλατεία Δικαστηρίων αλλά και πάνω στο πεζοδρόμιο του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, βρέθηκαν στο στόχαστρο της τροχαίας σήμερα το πρωί. Με ισχυρή παρουσία στο σημείο, συστάσεις, κλήσεις και κάθε προβλεπόμενο μέτρο, οι άνδρες της τροχαίας «αδειασαν» την πλατεία από αυτοκίνητα, διευκολύνοντας την κυκλοφορία και ομορφαίνοντας την περιοχή.Σίγουρα θετικές αυτές η πρωτοβουλίες όμως οι έλεγχοι πρέπει να είναι συστηματικοι ώστε να εμπεδώνουν οι οδηγοί νόμους και κανονισμούς.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Χανιά | Ντου της τροχαίας και «κρυφτούλι» με τους οδηγούς στην Πλατεία Δικαστηρίων | Photos

  1. Ωραίο αλλα για πόσο θα κρατήσει ?????
    Καλο θα ηταν η τροχαία να κάνει μια βόλτα και απο Σούδα μερια γιατί υπάρχουν μερες που νομίζεις οτι εισαι στο ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ

  2. Ο κ. Βουλγαράκης και οι υπηρεσιακοί του γιατί έβαζαν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο? Όποιος πάει στην ώρα του βρισκει θέση στο πάρκιγκ πίσω από τα δικαστήρια. Όποιος έρχεται στις 930 δε βρίσκει…
    Θερμά Συγχαρητήρια στην τροχαία Χανίων. Ελεύθεροι χώροι ελεύθερη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και όλους τους συμπολίτες μας.

  3. Εγώ θα συμφωνήσω με τον Τζων.. Οι περισσότεροι εδώ είναι απλά χαιρέκακοι….. Είναι μέρη που είναι πραγματικά χάλι και δημιουργείται και τεράστιο πρόβλημα. Η μούρη μας πείραξε. Αν έκοψαν κλήσεις είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Δε μπορείς να πηγαίνεις σε ένα σημείο στο οποίο το πάρκινγκ είναι απλά.. καθεστώς και μάλιστα γιατί ελάχιστα ενοχλεί και να κόβεις κλήσεις στα καλά καθούμενα.. Εντάξει, αν θες να το αδειάσεις οκ, κυκλοφόρησε το στα ΜΜΕ.. βάλε 2-3 ειδοποιήσεις, προειδοποιήσεις και μετά αν κάποιος δε συμμορφωθεί οκ.. Κλασικά δημαρχίλα μου μυρίζεται από πίσω.. να το παίξουμε ότι κάτι κάναμε, διώξαμε τα αυτοκίνητα από 2-3 μέρη.. εγκαινιάσαμε και κανένα πάρκο (όπου δε κάναμε σχεδόν τίποτα ουσιαστικό).. γουάου.. σούπερ έργο τετραετίας. Ε λοιπόν κύριε «δήμαρχε», αν θες να απομακρύνεις αυτοκίνητα βρες πρώτα χώρους πάρκινγκ.. σοβαρούς χώρους.. χώρους κοντά στο λιμάνι, χώρους κοντά στα δικαστήρια, στο κέντρο κλπ. Το να «κλείνεις» το μάτι είτε σε ιδιωτικά πάρκινγκ είτε στο δημοτικό πάρκινγκ δε σε κάνει ήρωα εν καιρώ μνημονίων.

  4. για να μη μιλήσουμε για την εμφάνιση της πλατείας που έχει μεταβληθεί σε «κρανίου τόπο» απ’ την έλλειψη πρασίνου.. Οι φοίνικες πήγαν άκλαφτοι (και επί προηγούμενης δημαρχίας βέβαια). Τα πεύκα σε ελάχιστες περιπτώσεις ή ποτέ δεν αντικαταστάθηκαν αλλά εντάξει, κόψαμε μερικές κλήσεις (και όχι δεν είμαι απ’ αυτούς που έφαγαν και γκρινιάζω), μπήκαν λεφτά στα ταμεία.

  5. τωρα να πούμε μπραβο;;;
    τέτοια ζώα είναι, τέτοιες ενέργειες θα κάνουν.
    όσο λειτουργούν με νοοτροπία σερίφη τόσο θα τους σιχαίνετε ο κόσμος
    (βλέπε παρκαρισμα δικών τους αυτοκινήτων στο πεζοδρόμια μπροστά από νομαρχια φωτο 5).
    δεν γίνεται να είναι όλα τα χανιά γεματα διπλοπαρκαρισμένα και να γράφουν σε μέρος που δεν έχει κάν σήμανση ότι απαγορεύεται και δεν ενοχλούν στην κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook