Χανιά | Νοέμβρης στο Ενετικό Λιμάνι – Άμμο και σκουπίδια στα κλειστά μαγαζιά έφερε η θάλασσα | Photos

χανιά-νοέμβρης-στο-ενετικό-λιμάνι-ά-1140197

Ο Νοέμβρης μπορεί να μην έφερε ιδιαίτερο κρύο, έφερε όμως τη γνώριμη χειμερινή εικόνα στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, με τα κύματα να χτυπούν βίαια το κρηπίδωμα και να ορμούν προς τα κλειστά και σφραγισμένα λόγω καραντίνας καταστήματα.

Μπροστά σε κάποια από αυτά, άμμος έχει μαζευτεί δίπλα στον τοίχο, μαζί με μικρά σκουπίδια. Κομμάτια σπασμένου πλακόστρωτου, σε ένα άλλο σημείο, τα οποία φαίνεται ότι κάποιος μάζεψε και έβαλε όλα μαζί:Το λιμάνι είναι κλειστό και έρημο, τα καταστήματα σφραγισμένα, αλλά ακόμα κι έτσι, παραμένει γοητευτικό. Κλειστά μαγαζιά και στη δυτική πλευρά του λιμανιού:
Η θάλασσα δεν είναι καθαρή βέβαια, ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει σχεδόν καμία ανθρώπινη δραστηριότητα στο λιμάνι.
zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Νοέμβρης στο Ενετικό Λιμάνι – Άμμο και σκουπίδια στα κλειστά μαγαζιά έφερε η θάλασσα | Photos

  1. Μμμμ…ναί..άμμος και σκουπίδια στο εξωτερικό χώρο των σφραγισμένων(!) καταστημάτων του Ενετικού Λιμανιού αλλά και οι οδοκαθαριστές που περνούν πρωϊ και βράδυ σκουπίζουν μόνο το δρόμο που τυχόν περπατάει κανείς λόγω σωματικής άσκησης…και σπρώχνουν όλα τα σκουπίδια με κάτι ψωραλέες σκούπες που διαθέτουν…όλα μέσα στους χώρους των καταστημάτων!!! Οι πιό «βολεμένοι» του Δήμου και αυτοί… βολτάρουν με τα μικρά απορρυματοφόρα πάνω κάτω άντε και κανά καφέ να πιούν από takeaway. στον Φυρκά που’χει και θέα και ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΊΟΥ ..φύγαμεεεε….!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook