Χανιά | Νέοι κύκλοι μαθημάτων από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο – Άρχισαν οι εγγραφές

χανιά-νέοι-κύκλοι-μαθημάτων-από-το-ανο-728470

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Β΄ κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2019-20, σε όλα τα τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης, υλοποιούνται στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης, με νέες κι ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των τμημάτων στην Κρήτη:

ΧΑΝΙΑ: «Η επιστήμη της υγείας».

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ, Βενιζέλου 28.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:  «Η επιστήμη των συναισθημάτων. Πως τα συναισθήματα ρυθμίζουν την ζωή μας».

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Ικάρου 5.Εισηγητές και σε αυτούς τους κύκλους μαθημάτων του Α.Λ.Π., θα είναι διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, γιατροί , Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι και άλλοι ειδικοί στην προσωπική εξέλιξη.

Με την ολοκλήρωση των Μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν αντίστοιχο Πιστοποιητικό Σπουδών.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο οποιοσδήποτε, χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφάπαξ συνδρομή εγγραφής, η οποία και είναι μειωμένη για ειδικές ομάδες ατόμων, ενώ έως 17 Δεκεμβρίου θα ισχύσει για όλους μειωμένη συνδρομή εγγραφής.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π..Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) μετρά 14 χρόνια ζωής, λειτουργεί 10 τμήματα, αποτελώντας το πιο πετυχημένο πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας, με σκοπό την προσωπική εξέλιξη και στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής του ατόμου, και κατ΄ επέκταση της κοινωνίας. Το Α.Λ.Π. λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην Κρήτη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κρήτης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook