Χανιά | Νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑΧ

χανιά-νέο-θετικό-κρούσμα-κορονοϊού-σε-927420

Νέο θετικό κρούσμα εργαζομένου στην ΔΕΥΑΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, τις οποίες επιβεβαίωσε η πρόεδρος της επιχείρησης κα Χρυσούλα Χατζηδάκη, ο εργαζόμενος διαπιστώθηκε θετικός την Τετάρτη.

Επειδή όμως ήταν στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, είχε τεθεί σε καραντίνα από την προηγούμενη Δευτέρα.

Η ΔΕΥΑΧ, σύμφωνα με την κα Χατζηδάκη ακολούθησε ότι ακριβώς προβλέπουν σε αυτές τις περιπτώσεις τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προσχωρώντας στις απολυμάνσεις χώρων, κοκ.

Ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών, ενώ την Πέμπτη ελήφθησαν δείγματα προς εξέταση από 43 εργαζόμενους της επιχείρησης.

Παρόλα αυτά όμως οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, δεν έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Τα αποτελέσματα των τεστ θα γίνουν γνωστά αύριο Σάββατο.

Επίσης, όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, σήμερα ήταν προγραμματισμένη η πραγματοποίηση τεστ και σε εργαζόμενους, στον βιολογικό καθαρισμό.

Η διενέργεια τεστ στους υπόλοιπους εργαζόμενους της επιχείρησης, θα συνεχιστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί πως σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε καραντίνα δεν έχει μπει άλλος εργαζόμενος της επιχείρησης, πέραν του επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑΧ

  1. Πριν καποιες μερες πηγα να πληρωσω λογαριασμο και απο τους δεκα υπαλληλους που ειδα που πηγαινοερχονταν φορουσαν μασκα μονο τρεις.Οι δυο μπροστα στο κισε και μια πισω τους στο ενα γραφειο.Αξιοσημειωτο ηταν ενας νεαρος στην εισοδο που μας ρωτουσε τι θελαμε μπαινοντας δεν φορουσε ουτε αυτος.Κλασικα παραδειγματα υπευθυνοτητας καπεταναιων που δεν ξερουν τη τυφλα τους.Οι συναδερφοι τους ηταν παντως μια χαρα, δεν τους ενοχλουσε καθολου αυτο.Αναμενομενα τα κρουσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook