Χανιά | Νέο Συλλαλητήριο – Επιστροφή στην εργασία τους με ασφάλεια ζητούν ξενοδοχοϋπάλληλοι και εργαζόμενοι στον επισιτισμό

χανιά-νέο-συλλαλητήριο-επιστροφή-στ-1209270

Για μία ακόμη φορά βρέθηκαν στο δρόμο οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό, διεκδικώντας την επιστροφή στις εργασίες τους, χωρίς αρνητικές μεταβολές στα εργασιακά τους δικαιώματα και με ασφάλεια.

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο Χανίων όπως τονίσθηκε από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Γιάννη Μανωλικάκη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Μανώλη Μπιαμιάκη, και τον Πρόεδρο του Σωματείου Επισιτισμού κ. Σήφη Αποστολάκη, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό αντιμετωπίζουν οικονομικό αδιέξοδο, ενώ παράλληλα στέλνουν μήνυμα ότι δεν θα αφήσουν κανένα να τους εκμεταλλευτεί.

Μάλιστα από έγινα αναφορά στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο όπως τόνισαν θα βρει όλους τους εργαζόμενους απέναντι.

Τη στήριξη τους στην σημερινή κινητοποίηση εξέφρασαν η ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων και άλλα σωματεία εργαζομένων.

Τέλος από τον πρόεδρο του Σωματείο Επισιτισμού κ. Σήφη Αποστολάκη έγινε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιά στις 6 Μαΐου.

Μετά την συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο ακολούθησε πορεία.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook