Χανιά | Νέο περιστατικό βαρβαρότητας: Κλώτσησε το σκυλί τόσο δυνατά, που το στομάχι του πήγε στον… πνεύμονα! | Photos

χανιά-νέο-περιστατικό-βαρβαρότητας-κ-836866

Πληθαίνουν τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στα Χανιά, κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την βαρβαρότητα και την «απανθρωπία» πολλών συνανθρώπων μας.

Όπως αναφέρει η ο φιλοζωικών σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων», στον πολύπαθο χώρο του νοσοκομείο, κάποιος κλότσησε ένα σκυλάκι τόσο δυνατά που… κόλλησε το στομάχι του στον πνεύμονά του…

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τα τελευταία χρόνια συνεχώς, αλλά και τους τελευταίους μήνες εντατικά, εθελοντές προσπαθούμε να απομακρύνουμε τα ζώα που συνεχώς εγκαταλείπονται στους χώρους του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ κάνουμε εκκλήσεις στους πολίτες να στειρώνουν τα ζώα τους και να μην τα εγκαταλείπουν, κυρίως στον συγκεκριμένο χώρο.

Δυστυχώς, οι εκκλήσεις μας έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα. Νεαρά ζώα που μεγάλωσαν μέσα στα σπίτια συμπολιτών μας, εγκαταλείπονται και αναζητούν την ανθρώπινη συντροφιά και παρουσία, μέσα στους χώρους του νοσοκομείου..

Πώς να εξηγήσεις σε έναν σκύλο, ότι αυτό απαγορεύεται;; Έτσι βρέθηκε ο Φρέντυ, δυο μηνών κουτάβι, να περιφέρεται μέσα στο Νοσοκομείο Χανίων, αναζητώντας συντροφιά και ασφάλεια.

Αντί αυτού, εισέπραξε μια… γενναία κλωτσιά, με αποτέλεσμα το στομάχι του να …κολλήσει στον πνεύμονά του και να πάθει διαφραγματοκήλη. Χειρουργήθηκε από την κτηνίατρο κ. Ελευθερία Σαριδάκη και τις συναδέλφους της, οι οποίες του έδωσαν μια ελπίδα στην ζωή. Ενισχύστε την δράση μας, φιλοξενήστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε ένα ζώο!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook