Χανιά | Νέο φορτηγό για την αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων απέκτησε ο Δήμος Αποκορώνου

χανιά-νέο-φορτηγό-για-την-αποκομιδή-ογ-1620978

Νέο φορτηγό για την αποκομιδή απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων απέκτησε ο Δήμος Αποκορώνου. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη στον τομέα καθαριότητας του Δήμου.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

«Ο Δήμος Αποκορώνου θέλοντας να συμβάλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής θέτει σε λειτουργία καινούριο – αμεταχείριστο φορτηγό όχημα με ανατροπή και γερανό με αρπάγη που είχε αγοραστεί με σκοπό την ενίσχυση του στόλου του Δήμου.

Το φορτηγό θα καλύψει ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας αφού θα χρησιμοποιηθεί για την αποκομιδή απορριμμάτων, μπαζών, κλαδιών και λοιπών ογκωδών αντικειμένων.

Παρακαλούνται οι δημότες να μην εναποθέτουν τα ογκώδη στους δρόμους, σε κοινόχρηστους χώρους και δίπλα σε κάδους αλλά να επικοινωνούν με το γραφείο καθαρότητας του Δήμου στο 28253 40321 (08:00-15:00) για να προγραμματίζεται η αποκομιδή των ογκωδών τους.

Σας καλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βοηθήσουμε το Δήμο στην προσπάθεια διατήρησης της καθαριότητας κι ευπρέπειας σε υψηλά επίπεδα, Είναι υπόθεση όλων μας και του καθενός ξεχωριστά να πράξουμε το καθήκον μας και να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του τόπου μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook