Χανιά | Νέο δυναμικό πρόσωπο για την Περιφέρεια Κρήτης: Ο Στρατής Φλεμετάκης κατεβαίνει με τον Αρναουτάκη

χανιά-νέο-δυναμικό-πρόσωπο-για-την-περ-1762963

Νέα πνοή και δυναμική δίνουν στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, τα νέα πρόσωπα που το απαρτίζουν.

Ανάμεσα στους υποψηφίους στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ξεχωρίζει το όνομα του Στρατή Φλεμετάκη. Πρόκειται για ένα νέο, δυναμικό πρόσωπο, με επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία στα Χανιά, αλλά και με μία μεγάλη διάθεση να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Ας συστηθούμε,

Φίλοι και φίλες είμαι ο Στρατής Φλεμετάκης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βάμο Αποκορώνου. Είμαι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Ζω με την οικογένεια μου στα Χανιά και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης στον Αποκόρωνα,

Mε αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κρήτης «Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε». Πρώτα και κύρια οφείλω να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Περιφερειάρχης μας κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως αναλαμβάνω αυτήν την μεγάλη πρόκληση με σεβασμό, αφοσίωση και προσήλωση στην κοινή μας ανάπτυξη.

Σε μια εποχή που αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και ευκαιρίες, η συνεργασία και η ενότητα είναι κρίσιμες. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή μου και την ανοικτή ανταλλαγή ιδεών, μπορούμε να διαμορφώσουμε μια Κρήτη που θα είναι πρωτοπόρος και θα διασφαλίσει για το παρόν και το μέλλον βιώσιμη, ισότιμη και αειφόρο ανάπτυξη.

Είναι ο κοινός μας ο στόχος να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχει χαράξει ο Σταύρος Αρναουτάκης και δεν είναι άλλος από τον δρόμο της συνεργασίας, της διαφάνειας και της διακυβέρνησης με μακροχρόνιο ορίζοντα.

Είμαι διατεθειμένος να εργαστώ σκληρά, με συνέπεια, με μεθοδικότητα και με προγραμματισμό και να συνδράμω στην κοινή αυτή προσπάθεια για μία Κρήτη που δεν είναι μόνο η πατρίδα μας, αλλά και ένας τόπος που μπορεί και θέλει να προχωρήσει μπροστά και να αποτελέσει πρότυπο. Άλλωστε ο Σταύρος Αρναουτάκης έχει αποδείξει κατά επανάληψη ότι μπορεί να αναδεικνύει την υπεροχή του νησιού μας. Τα Χανιά μπορούν να έχουν ισότιμη θέση σε αυτή την Κρήτη – πρότυπο.

Με την υποστήριξή σας, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας προσφέρονται.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες

«Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook