Χανιά | Νέο διοικητικό συμβούλιο το «Κύτταρο Χαλέπας» – Τα μέλη και οι στόχοι για την νέα χρονιά

χανιά-νέο-διοικητικό-συμβούλιο-το-κύ-1336901

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ» στην Οδό Γ. Ρωμάνου 3, συγκεντρώθηκαν τα νεοεκλεγμένα μέλη που προέκυψαν από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 29/11/2021.

1. Μαρία Κληματσάκη 2. Εμμανουήλ Σαλεβουράκης 3. Νεκτάριος Πατσάκης 4. Αντώνιος Βεστάκης 5. Ματθαίος Τραχαλάκης 6. Γεώργιος Κουράκης 7. Ελένη Βορεινάκη 8. Κατερίνα Χασαπάκη 9. Ελευθερία Αλιφιεράκη 10. Ισμήνη Σταυρίδη 11. Πόπη Βενιανάκη 12. Όλγα Λυραντωνάκη

Αναγνώσθησαν και έγιναν ομόφωνα αποδεκτά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Τα πρώτα 11 μέλη ορίζονται σαν τακτικά και τα άλλα δυο σαν αναπληρωματικά. Μετά από διαλογική συζήτηση το νέο διοικητικό συμβούλιο με την Πράξη: 65/9-12-2021 συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Εμμ. Σαλεβουράκης Πρόεδρος, Μαρία Κληματσάκη Αντιπρόεδρος, Ελευθερία Αλιφιεράκη Ταμίας Αντώνιος Βεστάκης βοηθός Ταμία, Ελένη Βορεινάκη Γραμματέας Νεκτάριος Πατσάκης Ειδικός γραμματέας, Ισμήνη Σταυρίδη μέλος, Αικατερίνη Χασαπάκη μέλος, Γεώργιος Κουράκης μέλος, Ματθαίος Τραχαλάκης μέλος, Πόπη Βενιανάκη μέλος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στην θετική μέχρι σήμερα πορεία του συλλόγου, στο έργο και τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από το 2017 μέχρι σήμερα και έθεσε τους στόχους για την επόμενη περίοδο.

  1. Αναβάθμιση του Παντοπωλείου και δημιουργία μόνιμης επιτροπής διαχείρισης του.
  2. Συμμετοχή –δραστηριοποίηση των νεότερων μελών στις δράσεις έκφρασης του συλλόγου.
  3. Συνεργασία με φορείς της συνοικίας , ιδιαίτερα τους συλλόγους γονέων των σχολείων για διαμόρφωση ενός χάρτη κοινών δράσεων.
  4. Εναγκαλισμός σχημάτων από τον χώρο του ερασιτεχνικού πολιτισμού για σχεδιασμό και υλοποίηση παραστάσεων.
  5. Δημιουργία ημερίδων ή ολοκληρωμένων διαδοχικών συζητήσεων με ολοκληρωμένη πληροφόρηση και ενημέρωση σε θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας.
  6. Ανάγκη για δημιουργία πολυχώρου που θα διευκολύνει τα παραπάνω και θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα της γειτονιάς.
  7. Συνεργασία με την νέα διεύθυνση του Γηροκομείου Χανίων για να συνδράμει ο σύλλογος στο κλίμα θαλπωρής και ζεστασιάς που χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι του.
  8. Δυνάμωμα των σχέσεων με φορείς της πόλης , δημόσιους δημοτικούς και ιδιωτικούς για να αναδειχθούν και να διεκδικηθούν τα αιτήματα του συλλόγου που είναι το Αθλητικό πάρκο της Χαλέπας, ο χώρος της Αγίας Μαγδαληνής , η διαχείριση του Πάρκου στην οδό Τέρμα προφήτη Ηλία, η ανάδειξη της περιοχής της Αγίας Κυριακής, η κυκλοφοριακή μελέτη για το νέο αρχαιολογικό μουσείο και η διάνοιξη πεζοδρομίων.

Τελειώνοντας ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην δεκαετή λειτουργία του συλλόγου που αυτή γίνεται με μεγάλο κόπο από τα μέλη του , όμως πάντα σε κλίμα γόνιμης συνεργασίας και με δημοκρατικό διάλογο. Επίσης ευχαρίστησε την διοίκηση του ΕΛΜΕΠΑ που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το σύλλογο και με αυτόν τον τρόπο γίνεται αρωγός στο έργο του. Αναφέρθηκε στην δημιουργική συνεργασία με το Δήμο Χανίων , την διοίκηση και τις υπηρεσίες του αλλά και στα Μέσα ενημέρωσης που δίνουν στο σύλλογο βήμα κάθε φορά που το χρειάζεται. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στους μόνιμους και σταθερούς χορηγούς, το ΣΥΝΚΑ ΧΑΝΙΩΝ, την ΣΥΝΕΤΑΙΡΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ τις εταιρίες ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΕ, ΠΛΑΤΣΙΔΑΚΗ ΑΕ,ΠΟΡΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ε, MEGA PLACE A.E,KMF MON. Π Ε, τις «Γειτόνισσες της Χαλέπας καθώς και όλο τον απλό κόσμο που πάντα στηρίζει το ‘Κύτταρο’ και τις δράσεις του.

Ξεχωριστά ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη του συλλόγου κ. Μαρία Βουράκη Μανιαδάκη και τον κ. Κωνσταντίνο Λάμπρου για την προσφορά και την στήριξη τους τα προηγούμενα έτη. Τελειώνοντας συζητήθηκε η χριστουγεννιάτικη δράση, «Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία της Ευαγγελίστριας» που γίνεται από κοινού με το Δήμο Χανίων.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία αποφασίστηκε να φωταγωγηθεί απλά το δέντρο, χωρίς άλλες δράσεις για να μην γίνει συνωστισμός που θα επιβαρύνει τυχόν την υγεία των συμπολιτών μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook