Χανιά | Νέες υποψηφιότητες για Νάνσυ Αγγελάκη και «Μαζί για τα Χανιά»

Δύο νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά» ανακοίνωσε η Νάνσυ Αγγελάκη. Ο λόγος για τον Στέλιο Δρουδάκη και τη Νίκη Αγγελιδάκη.

Το σχόλιο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων:

ΝΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ:

«Ο Δήμος Χανίων είναι ένας τόπος με μία μοναδικότητα που συνθέτουν η πολιτιστική του κληρονομιά και ο φυσικός του πλούτος.

Γι’ αυτό οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά και σε όλους, έναν Δήμο αντάξιο του κύρους, της δυναμικής και της ποιότητας αυτών των χαρακτηριστικών. Όχι μόνον στη καθημερινή ζωή των κατοίκων του, αλλά και των πολλών επισκεπτών του.Γι’ αυτό οφείλουμε να αναρωτηθούμε και με ευθύνη να απαντήσουμε.

Είμαστε ικανοποιημένοι από της υπηρεσίες που μας παρέχει ο Δήμος και καθορίζουν την καθημερινότητά μας και τις εντυπώσεις των επισκεπτών για τον Δήμο μας;

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του, να λύσουμε πολλά από τα προβλήματά του.

Με μπροστάρη την υποψήφια δήμαρχο Χανίων, Νάνσυ Αγγελάκη, να αναλάβουμε όλοι δράση, για να μην έχουμε άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Να συνταχθούμε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα ανάπτυξης των Χανίων.

Η αυτοδιοικητική της εμπειρία, τα καθαρά λόγια και ο σεβασμός της προς τους συνδημότες μας, αποτελούν εγγύηση στην πορεία αυτή. Πιστεύοντας στην Νάνσυ Αγγελάκη συμπορεύομαι κι εγώ μαζί της, για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Χανίων.»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΡΟΥΔΑΚΗΣ

«Γεννήθηκα κατοικώ και εργάζομαι στα Χανιά.

Γιος του Χανιώτη ζωγράφου-συγγραφέα Αλέξανδρου Δρουδάκη ζωγράφου της Μάχης της Κρήτης και γαμπρός ανωτάτου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας.Επαγγελματίας της μαγειρικής τέχνης. Παντρεμένος με ένα παιδί.

Αγαπώ την πόλη μας και πιστεύω στις δυνατότητες βελτίωσης που υπάρχουν σε όλους τους τομείς.

Πιστεύω ότι αξίζει όλοι να βοηθήσουμε για αυτό.

Χρειάζονται όμως άνθρωποι ικανοί, με όραμα με γνώσεις, δυνατότητες, όρεξη για δουλειά, εμπιστοσύνη και να έχουν αποδείξει ότι εργάζονται για την πόλη μας.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα βρήκα στο πρόσωπο της Νανσυ Αγγελακη…

που πραγματικά με εντυπωσίασαν θετικά γιατί κατάλαβα ότι μας ενώνουν πολλά.

Συμπορεύομαι λοιπόν και στρατεύομαι και εγώ για ένα μόνο σκοπό .Το καλύτερο για τα Χανιά μας.

Μαζί μας συνδέει η μεγάλη αγάπη για την πόλη μας.!!!
Μαζί μας συνδέει η ανάγκη να ακούσουμε και να δώσουμε λύσεις στον πολίτη των Χανίων.!!!
Μαζί λοιπόν.!!!
«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ»»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ