Χανιά | Νέες καταγγελίες για τις αναρρωτικές άδειες – Περιμένουν να πληρωθούν και δεν πληρώνονται

χανιά-νέες-καταγγελίες-για-τις-αναρρω-1135573

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως σχετικά με τον ΕΦΚΑ Χανίων και την διεκπεραίωση των υποθέσεων αναφορικά με τις αναρρωτικές άδειες, μετά από εκείνη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (Δείτε ΕΔΩ).

Όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr μία νέα μητέρα εργαζόμενη που ζει στα Χανιά, αφού κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ενημερώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία ότι πρέπει «να κάνει τα κουμάντα της (!), γιατί τα λεφτά θα αργήσουν». Σε ερώτηση της για τι χρονικό διάστημα μιλάμε, η απάντηση ήταν «πέντε μήνες».

Η εργαζόμενη υποστηρίζει ότι υπάρχει επίσης και απαξιωτική συμπεριφορά υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησης, η οποία φέρεται να συνοδεύεται από αποποίηση ευθυνών έως και ακατάσχετη φλυαρία για μη υπηρεσιακά θέματα, την ώρα που οι πολίτες περιμένουν στο γκισέ ή στο τηλέφωνο να εξυπηρετηθούν.

Τέτοιες καταστάσεις αντιμετωπίζουν πολλοί εργαζόμενοι, αν κρίνει κανείς από δημοσιεύσεις στο facebook, όπου πολλοί άνθρωποι δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα:

Το γεγονός ότι τέτοιες καθυστερήσεις σημειώνονται σε μια εποχή που χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζουν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, αποτελεί όνειδος για το ελληνικό κράτος, τονίζει η καταγγέλλουσα στο zarpanews.gr

Και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook