Χανιά | Νέα γέφυρα τοποθέτησε η ΔΕΥΑΧ στον Κλαδισό | Photos + Video

χανιά-νέα-γέφυρα-τοποθέτησε-η-δευαχ-στ-1190458

Νέα γέφυρα τοποθέτησε η ΔΕΥΑΧ το πρωί της Παρασκευής στον Κλαδισό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr πρόκειται για μια ξύλινη γέφυρα με την τοποθέτηση της οποίας οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν στην άλλη πλευρά του ποταμού.

Δείτε δηλωσεις της προέδρου της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλας Χατζηδάκη και του επιβλέποντος του έργου, Νίκου Λατινάκη, όπως και φωτογραφίες από την νέα γέφυρα και την διαδικασία τοποθέτησης της:

 

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Νέα γέφυρα τοποθέτησε η ΔΕΥΑΧ στον Κλαδισό | Photos + Video

  1. Καλα, οι γελοιοι κρατανε αποστασεις και βγαζουν φωτογραφιες αγκαλιασμενοι?? Αλλα βεβαια δεν τους νοιαζει, αυτοι παιρνουν χαρτι ανευ και σουλατσαρουν ολη τη μερα ανενοχλητοι, δεν τους πιανει τιποτα…

  2. Συμφωνώ με τον ompampassas,
    Όσο για την υπηρεσία της δευαχ, είναι η πιο κακή στην κυριολεξία υπηρεσία του δήμου Χανίων. Ένας δουλεύει, εννέα κάθονται.
    Και φυσικά ένα χρόνο τώρα με τη παν..μαλ@@@α αυτοί πληρώνονται κανονικά και όχι τα 534€ που παίρνει ο κοσμακης…

  3. Μου αρέσει που το κοπέλι, ο γκριζομάλλης στην φωτ. 6 και 7, όπως και μπαρης του (δεν φαίνεται βέβαια καλά και δεν μπορώ να το πω γι’αυτον με σιγουριά), δουλεύει και βοηθά χωρίς ΑΣΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! Ναι είναι ο γκριζομάλλης κύριος με τις αγκαλιές στην φωτ. πριν το βίντεο. Ανε έπεφτε απο λάθος χειρισμό η γέφυρα στον πόδα του, θα του το είχε καμει γιαρμά! Και θα λεγόταν ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ! Δεν ξέρω την νοοτροπία μερικωνων! Πάνε για δουλειά η για βοήθεια με τσι ελβιελες, σαν τα μοντέλα! Που είναι οι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κ. Στεργιαννη, που είναι η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; Ανε πεφτε η γέφυρα στον πόδα του εμείς με τα αυξημένα τέλη σας τα του τονε κάναμε χρυσό! Και δεν φταίει ούτε η ΔΕΥΑΧ ούτε ο Δήμος! Φταίει ο κάθε ανεύθυνος που φοράει τσι ΕΛΒΙΕΛΕΣ του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook