Χανιά | Νέα επίθεση Μπενάκη στον Κουκιανάκη για τον αγωγό νερού του Τσιβαρά

χανιά-νέα-επίθεση-μπενάκη-στον-κουκια-1473354

Έντονη κριτική κατά του δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ασκεί με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αποκόρωνας Ενότητα Ελπίδα και Προοπτική», Πέτρος Μπενάκης, για τον αγωγό νερού που ξεκινάει από τον Τσιβαρά και καταλήγει στο Κόκκινο Χωριό και την Πλάκα:

«Από αυτούς τους αγωγούς περνά το νερό που καταλήγει στα σπίτια των δημοτών για κατανάλωση. Όπως σας είπα και στο Δημοτικό Συμβούλιο κ.Κουκιανάκη από το 1964 έως το 1972 με τα μέσα της εποχής, οι πρόγονοί μας ύδρευσαν την περιοχή σε 8 χρόνια.

Δυστυχώς εσείς, παρά τις μεγαλόστομες ανακοινώσεις δεν καταφέρατe στα 8 χρόνια ,που είστε δημοτική αρχή, να λύσετε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, ούτε βέβαια και της ύδρευσης. Αντίθετα με την δική σας ανοχή υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε δικαιώματα από τις πηγές του Δήμου μας.

Οι αγωγοί είναι από την περιοχή της κεράς όπου αντικαταστάθηκε τμήμα τους το Πάσχα. Δυστυχώς η διαρροή συνεχίζεται στην γέφυρα. Ρωτήθηκε από δημοτικό σας σύμβουλο στις 31/5/2022,στο Δημοτικό συμβούλιο, εάν μπορούμε να διαχειριστούμε σαν Δήμος τα νερά εάν λείπει ο ΟΑΚ.Η απάντηση βρίσκεται στην Κερά οπου πάνω από ένα χρόνο χάνεται νερό από δίκτυο του ΟΑΚ, με πολλούς κινδύνους, για οδηγούς και γέφυρα.»zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Νέα επίθεση Μπενάκη στον Κουκιανάκη για τον αγωγό νερού του Τσιβαρά

  1. Ο κουκιανακης είναι μια απίθανη περίπτωση. Άτυχοι οι αποκορωνιωτες αλλά τα ήθελαν και τα έπαθαν κιόλας.

  2. Αληθεια δυστυχως . Ο mr γινεται ολο και πιο επικυνδινος. Ευτυχως που ερχονται εκλογες , αλλα συντοπιτες τα ματια μας 14 μη μας τουμπαρει παλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook