Χανιά | Νέα δεδομένα για την δολοφονία της Τσιχλάκη στέλνουν τον άντρα της πιο βαθιά στην φυλακή

χανιά-νέα-δεδομένα-για-την-δολοφονία-τ-1452001

Νέα δεδομένα για την υπόθεση της δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη βάζει η αναίρεση από τον Άρειο Πάγο του ελαφρυντικού που είχε αναγνωρίσει το Εφετείο στον σύζυγό της που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση (δείτε ΕΔΩ).

Όπως έκανε γνωστό ο ξάδερφος της Έφης και δικηγόρος Βελγίου, Εμμανουήλ Αθανασίου, «η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε σήμερα αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κρήτης όσον αφορά την ποινή του κατάδικου Κώστα Λεμενιτάκη και την αναγνώριση της ελαφρυντικής περίστασης του άρθρου 84 παρ2α του Ποινικού Κώδικα.

Η αναγνώριση ελαφρυντικού χωρίς εμπεριστατωμένη αιτιολογία στον καταδικασμένο για την άγρια δολοφονία της Έφης Τσιχλάκη, ενώ ουδέποτε αποδέχθηκε το έγκλημα, επιχειρώντας παράλληλα να συσκοτίσει τις συνθήκες τέλεσης του αποτελεί για την Εισαγγελία του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας λόγο αναίρεσης.

Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τη συγκίνηση μου. Η υπόθεση της αγαπημένης μας Έφης φτάνει στον Άρειο Πάγο μετά από τόσα χρόνια, τόσες απειλές εναντίον της οικογένειας κι εμένα προσωπικά (σημειώματα τύπου μαφίας), κι ενώ το άγριο έγκλημα πήγε να καλυφθεί και να παρουσιαστεί ως αυτοκτονία; η υπόθεσή της να ξεχαστεί.

Δώσαμε τιτάνιο αγώνα για αυτή την υπέροχη γυναίκα, ένα σπάνιο πλάσμα που πήγε κυριολεκτικά, όπως λέμε στην Ελλάδα, «σαν το σκυλι στ’αμπέλι».

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δύο δικηγόρους Γεώργιος Περράκης & Κλειώ Παπαπαντολέων (στο 1ο και 2ο βαθμό αντίστοιχα) και στους δύο εμπειρογνώμονες Elpida Spanoudaki & Ioannis Tsiampas που έδωσαν μαζί μας αυτόν τον αγώνα. Η οικογένεια κι εγώ προσωπικά σας είμαστε υπόχρεοι…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook