Χανιά | «Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει»: Στη φυλακή ο αδελφοκτόνος από την Ασή Γωνιά

χανιά-να-τιμωρηθώ-όπως-μου-αξίζει-σ-887365
φωτογραφία του neakriti.gr

Τον δρόμο για τα κρατητήρια πήρε ο 49χρονος φερόμενος αδερφοκτόνος που ανήμερα της 1ης Ιουλίου του 2019, φέρεται να σκότωσε τον 72χρονο αδερφό του στην κεντρική πλατεία της Ασή Γωνιάς στα Χανιά.

Το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε στο δικαστικό μέγαρο Ρέθυμνου και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να μεταφερθεί στα κρατητήρια Ρεθύμνου και από εκεί στις φυλακές της Αγιάς Χανιών.

Ο ίδιος, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση εις βάρος του 72χρονου αδερφού του, είχε ζητήσει να μην τον υπερασπίσει κάποιος δικηγόρος, οπότε και το έργο αυτό ανατέθηκε σε δικηγόρο που ορίστηκε από το δικαστήριο.Όπως μάλιστα ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου στο neakriti.gr, ο 49χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζητώντας μάλιστα να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Από νωρίς στα δικαστήρια Ρεθύμνου υπήρχε αστυνομική  δύναμη για αποφυγή τυχόν επεισοδίων ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σοβαρά προβλήματα υγείας οδήγησαν τον φερόμενο αδερφοκτόνο σε αυτήν την πράξη, να πυροβολήσει δηλαδή θανάσιμα τον αδερφό του, με τους δύο άντρες το προηγούμενο διάστημα να χωρίζουν και κτηματικές διαφορές.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook