Χανιά | Να πουν όχι στο νέο ωράριο μικροί έμποροι και καταναλωτές λέει η Επιτροπή Αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου

χανιά-να-πουν-όχι-στο-νέο-ωράριο-μικρο-981822

Να μη τηρήσουν το ωράριο που προτείνει η πλειοψηφία της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, ζητά από τους μικρούς εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους , αλλά και από τους καταναλωτές, η Επιτροπή Αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Όπως είπε το μέλος της επιτροπής κ. Νίκος Βουρλάκης, ακόμα και μέλη της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, δεν πρόκειται να τηρήσουν το νέο προτεινόμενο ωράριο, καθώς τα τελευταία χρόνια δουλεύουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

O κ. Βουρλάκης τόνισε πως αυτό το ωράριο δεν συμφέρει καμία μικρή επιχείρηση.

Πρόκειται όπως είπε, για μια απαίτηση των αλυσίδων, των πολυκαταστημάτων και των διαφόρων πολυεθνικών. Άλλωστε επεσήμανε πως δεν είναι τυχαίο, το ότι γνωστή αλυσίδα έκανε γνωστό πρόσφατα, ότι τα καταστήματα της θα είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου.

Σημείωσε τέλος «ότι αυτό που έχουμε σαν όπλο είναι η διαφοροποίηση μας σε σχέση με τις μεγάλες εταιρείες και αυτό πρέπει να τηρήσουμε».

Από την πλευρά της το μέλος επίσης της Επιτροπής κα Πηγή Μπελώνη είπε οτι τα συμπεράσματα των ερευνών του Εμπορικού Συλλόγου δεν επιβεβαιώνονται ενώ είπε πως όλο αυτό ανήκει στα προαπαιτούμενα της Τρόικας.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Να πουν όχι στο νέο ωράριο μικροί έμποροι και καταναλωτές λέει η Επιτροπή Αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου

  1. Δηλαδή λέτε οτι το: «όπλο είναι η διαφοροποίηση μας σε σχέση με τις μεγάλες εταιρείες» και όταν οι μεγάλες εταιρείες θα είναι ανοιχτά εσείς θα είστε κλειστά!!!!;;;;;
    Και οι πελάτες να μην αξιοποιήσουν το μεσημέρι τους -αν θέλουν- για ψώνια αλλά προφανώς θα πρέπει να περιμένουν να ανοίξετε ε;….
    Προσοχή τότε, διότι τα όπλα δεν χρησιμοποιούνται μόνο για εξουδετέρωση του αντιπάλου, ενίοτε χρησιμοποιούνται και για αυτοκτονίες!
    Καλό αγώνα να έχετε!

  2. Κύριε Κομουνιστά σας βαρεθήκαμε. Ολο τα ίδια και τα ίδια. Εξω από την Ευρώπη το ΝΑΤΟ το ευρώ. Αυτή είναι η διαφοροποίηση σας!Μαύρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook