Χανιά | Να ακυρωθεί η εκδήλωση για τις υποτροφίες FLEX ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ

χανιά-να-ακυρωθεί-η-εκδήλωση-για-τις-υ-931251

Την έντονη αντίθεσή του με την εκδήλωση που μάλιστα συνδιοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σχετικά με υποτροφίες για Χανιώτες μαθητές στις ΗΠΑ από το πρόγραμμα FLEX (δείτε ΕΔΩ), εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Χανίων.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Οι εργαζόμενοι,  με έκπληξη ενημερωθήκαμε  ότι ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την   Β/θμια & Α/θμια Εκπαίδευση Ν.Χανίων στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα φιλοξενήσει ημερίδα προώθησης εκπαιδευτικού προγράμματος που οργανώνει το State Department  της κυβέρνησης των ΗΠΑ και απευθύνεται σε Έλληνες μαθητές  Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου που επιλέγονται μέσω διαγωνισμού, για να μείνουν ένα χρόνο στις ΗΠΑ, σε οικογένεια υποδοχής και να φοιτήσουν σε σχολείο εκεί, ώστε να γίνουν μετέπειτα πρεσβευτές των «αμερικάνικων αξιών» στη χώρα μας !!

Φαίνεται ότι οι εποχές της κυρίαρχης πολιτικής υπερδύναμης του κόσμου να επιβληθεί στην Ελλάδα όχι μόνο πολιτικά και στρατιωτικά  αλλά επιχειρώντας και στην εκπαίδευση, με σκοπό τη χειραγώγηση της νεολαίας μας δυστυχώς  δεν έχει παρέλθει.

Έστω και την τελευταία χρονική στιγμή καλούμε το Δήμο Χανίων, την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση Χανίων να απέχουν με έμπρακτο τρόπο από τα προγράμματα προπαγάνδας της Αμερικανικής κυβέρνησης και να ακυρώσουν την εν λόγω εκδήλωση.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη η νέα γενιά να σκέφτεται και να πράττει ελεύθερα ενάντια στις πολιτικές και μεθοδεύσεις των κάθε κυρίαρχων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook