Chania My Estate Lp: Εμπειρία και αξιοπιστία στην αγορά ακινήτων των Χανίων

chania-my-estate-lp-εμπειρία-και-αξιοπιστία-στην-αγορ-1071812

Η εταιρεία «Chania My Estate» ιδρύθηκε επίσημα το 2017, ωστόσο ο μεσίτης κ. Δημήτρης Χαραλαμπάκης, συνιδρυτής της “Chania My Estate Lp”, δραστηριοποιείται με επιτυχία ως ελεύθερος επιχειρηματίας στην αγορά ακινήτων των Χανίων από το 1986!

Εντιμότητα, διαφάνεια και υπευθυνότητα. Αυτές οι τρεις αρχές που ακολουθεί πιστά η εταιρεία μας, από το ξεκίνημα, έως και τις απαιτητικές για όλους μέρες που διανύουμε, είναι τα πιο δυνατά της χαρτιά στον χώρο της τοπικής κτηματαγοράς.

«Μοναδικός στόχος της ομάδας μας, είναι να στέκεται δίπλα σας και να στηρίζει κάθε βήμα, έως ότου επιτευχθεί ο δικός σαςτελικός στόχος. Όντας μια αμιγώς Χανιώτικη, οικογενειακή εταιρεία, διαθέτουμε άριστη γνώση των τοπικών συνθηκών στην αγορά ακινήτων. Είτε λοιπόν επιθυμείτε να επενδύσετε, είτε να καταχωρήσετε το ακίνητο σας, η εταιρεία μας παρέχει ένα πλήρως ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, το οποίο έχει συνταχθεί έπειτα από λεπτομερή έλεγχο του εκάστοτε ακινήτου και διαθέτουν -ή μπορούν να αποκτήσουν-, τα τεχνικά και συμβολαιογραφικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την διαδικασία της πώλησης» μας λέει ο κύριος Δημήτρης Χαραλαμπάκης και συμπληρώνει…

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, όχι μόνο για το ότι η ιστοσελίδα μας είναι μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης, αλλά και που διαθέτουμε την πρωτοποριακή υπηρεσία της εικονικής περιήγησης (Virtual Tour) ώστε να έχετε την δυνατότητα να δείτε κάθε δωμάτιο και χώρο της ιδιοκτησίας με λεπτομέρεια, από τον υπολογιστή σας. Επιπλέον, η ομάδα μας αναλαμβάνει την βιντεοσκόπηση, αεροφωτογραφία (Drone) και φωτογράφιση της ιδιοκτησίας σας, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, έχοντας πάντα υπόψιν τις απαιτήσεις των πελατών μας. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και συμπεριλάβετε την ιδιοκτησία σας στις καταχωρήσεις της σελίδας μας.»

Εν κατακλείδι, η κτηματομεσιτική εταιρεία Chania My Estate LP μπορεί να σας καθοδηγήσει καθόλη τη διαδικασία αγοράς ακινήτου στα Χανιά της Κρήτης. Εάν ψάχνετε για μια επενδυτική ευκαιρία αγοράς, είτε μιας έτοιμης ιδιοκτησίας, είτε προς ανακαίνιση, είτε για ανέγερση νέας κατασκευής, η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να βρείτε και να αποκτήσετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας ακίνητο!

Όραμα των ανθρώπων της «Chania My Estate» είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν κτηματομεσιτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Διεύθυνση:  Λεωφόρος Σούδας 186, Χανιά, Τηλέφωνο: 28213 04127

Facebook:  https://www.facebook.com/chaniamyestate

Instagram:  https://www.instagram.com/chaniamyestate/

Website:  https://chaniamyestate.com/index.php/el/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook