Χανιά | Μπλοκαρισμένο το σημείο φόρτισης οχημάτων στο δημαρχείο Πλατανιά – Πήγε να φορτίσει και δεν μπόρεσε | Photos

χανιά-μπλοκαρισμένο-το-σημείο-φόρτισ-1363674

Δυσαρέσκεια για το μπλοκάρισμα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, του σημείου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που έχει τοποθετηθεί έξω από το δημαρχείο Πλατανιά, εκφράζει κάτοικος της περιοχής που, όπως αναφέρει, επιχείρησε επανειλημμένα την περασμένη εβδομάδα να φορτίσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει στο σημείο γιατί μπροστά ακριβώς πάρκαραν άλλα οχήματα, μη ηλεκτρικά.

Στις φωτογραφίες που απέστειλε, φαίνεται πράγματι ότι διάφορα αυτοκίνητα βρίσκονταν παρκαρισμένα στο σημείο, ή σε τέτοια θέση ώστε ήταν σχεδόν ανέφικτο να προσεγγίσει άλλο όχημα για φόρτιση.

Στο μεταξύ, το πάρκινγκ γύρω από το δημαρχείο, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν σχεδόν άδειο.

Ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, απαντώντας στην καταγγελία, ανέφερε πως η κατάσταση αυτή έχει αιτία το γεγονός πως το σημείο δεν έχει ξεκινήσει επισήμως να λειτουργεί.

«Εκκρεμούν κάποια διαδικαστικά ακόμα, αλλά εντός δεκαπενθήμερου υπολογίζουμε να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη λειτουργία του σταθμού. Προς το παρόν όμως, εμείς δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα. Φυσικά και είμαστε υπέρ της ηλεκτροκίνησης, αν δεν ήμασταν δεν θα το βάζαμε. Αλλά και οι πολίτες ας περιμένουν πρώτα την επίσημη έναρξη λειτουργίας», είπε ο κ. Μαλανδράκης.

Δείτε φωτογραφίες:
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook