Χανιά | Μπλόκαρε ξανά η Γεωργακάκηδων – Οι οδηγοί συνεχίζουν τις «καταλήψεις» στα πεζοδρόμια | Video+Photo

χανιά-μπλόκαρε-ξανά-η-γεωργακάκηδων-1503421

Καθημερινό είναι πλέον το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι, διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί στην οδό Γεωργακάκηδων (τέρμα Σελίνου) στη περιοχή του Κλαδισσού.

Η κυκλοφορία σε εκείνο το σημείο είναι μία… ταλαιπωρία καθώς οι πεζοί δυσκολεύονται να περπατήσουν στο πεζοδρόμιο. Ο δρόμος γίνεται αρκετά στενός, με τα αυτοκίνητα να είναι παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά σε όλο το μήκος της οδού αλλά και πάνω στη στροφή. Δημιουργείται, με αυτόν τον τρόπο, μεγάλος κίνδυνος για ατύχημα.

«Πρέπει να μπουν κολονάκια και εκεί δεν γίνεται αυτό κάθε μέρα να μη μπορούμε να περάσουμε ούτε με αμάξι ούτε με πόδια» αναφέρει πολίτης στο zarpanews.gr.

Το θέμα έχει αναδειχθεί και στο παρελθόν (δείτε εδώ), όμως οι «καταληψίες» του πεζοδρομίου φαίνεται να μην ενδιαφέρονται.

 

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Μπλόκαρε ξανά η Γεωργακάκηδων – Οι οδηγοί συνεχίζουν τις «καταλήψεις» στα πεζοδρόμια | Video+Photo

  1. Η οδός Σελίνου και κατ’ επέκταση η Γεωργακάκηδων θα αναπλαθεί και θα μονοδρομηθεί σύμφωνα με το ΣΒΑΚ. Η μονοδρόμηση της οδού προς Κλαδισό θα σποσυμφορίσει σημαντικά την υφιστάμενη κατάσταση. Τα πεζοδρόμια λογικά μετά την ανάπλαση θα διαθέτουν αποτρεπτικά κυγκλιδώματα.

  2. Αμην και πότε επιτέλους θα γίνουν βιώσιμες οι αστικές γειτονιές δεν σηκώνει αλλες αναβολές ερχόμαστε τελευταίοι και καταιδρωμένοι σε σχέση με άλλες πολεις της Ελλάδας, φυτέψτε δέντρα και βαρυ πρόστιμο σε όσους τα κόβουν γιατί προφανως τους χαλάει την πιατσα στο μαγαζακι τους και προστιμα στα θορυβωδη παπακια , αντικατασταση ολων των εταιρικων αυτοκινητων και λεωφορειων με ηλεκτρικα και απαγορευση αυτοκινητων στο κεντρο. Ας πεζοδρομηθει ολοκληρο το κεντρο και
    αμεση φυτευση δεντρων να ανασανει οξυγονο ο κοσμος .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook