Χανιά | Μπήκε 2022 και το φλοτέρ είναι ακόμα εδώ – Σύντομα και μνημείο | Photos

Τα χρόνια περνούν, το Ενετικό Λιμάνι παραμένει πάντα το ίδιο γραφικό και πολυσύχναστο μέρος, αλλά η… γραφικότητα του φλοτέρ στο συντριβάνι του λιμανιού ζει και βασιλεύει.

Το φλοτέρ επιδεικνύει αξιοσημείωτη σταθερότητα, επιβιώνει με κάθε κυβέρνηση, κάθε δημοτική αρχή, με τουρισμό και χωρίς, με πανδημία και lockdown.

Επιπλέει περήφανο και προσθέτει μια… οικιακή πνοή στο πολυσύχναστο σημείο. Λειτουργεί ως γνώριμο ορόσημο για κάθε εθνικότητα και κάθε ηλικία, μιας και σε όλο τον κόσμο, μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν τί είναι και πού τοποθετείται κανονικά.

Τι κι αν το φθινόπωρο υπήρχαν πληροφορίες ότι το φλοτέρ θα αντικαθίστατο από ένα άλλο μοντέρνο σύστημα, το οποίο θα έκανε την ίδια δουλειά, χωρίς όμως το αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Παραμένει εκεί.

Σύντομα και διατηρητέο. Αν και δεν του χρειάζεται, έτσι κι αλλιώς δεν πάει πουθενά.
zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το νέο τραγούδι της Lana Del Rey
Επόμενο άρθροΤαξίδι σε μία από τις πιο χιονισμένες πόλεις του κόσμου

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Είναι καιρός να αναδείξετε και την αναδυόμενη απο πέρυσι νέα επιτυχία της Πράσινης Λινάτσας στον μιναρέ της Χατζη Μιχάλη Νταλιάνη.
  Σιγά σιγά και ειδικά τώρα με την εκκόλαψη της νέας τουριστικής σαιζόν, να καταφέρουμε σε κάθε έντονα τουριστικό σημείο της πόλης, να υπάρχει και ένα εμβληματικό στοιχείο που θα δείχνει το επίπεδο του παρόντος και προ πάντων το όραμα του μέλλοντος.

 2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
  ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
  ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ.
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ link:
  http://chania-floter.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ