Χανιά | Μπήκαν τα νερά μέσα στο σπίτι τους – «Μήπως να μετεγκατασταθούμε;» | Photos

χανιά-μπήκαν-τα-νερά-μέσα-στο-σπίτι-το-1770486

«Μία ακόμα βροχή, μία ακόμα πλημμύρα».

Πέντε χρόνια προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τους αγωγούς τον χειμώνα κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά. Αρκετά σπίτια πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχόπτωση.

Όπως αναφέρει στο zarpanews.gr ο κ. Παναγιώτης, το σπίτι του οποίου πλημμύρισε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά το μπουρίνι «πέντε χρόνια παλεύουμε με την ΔΕΥΑΧ εγώ και οι γείτονες με χαρτιά και παραστάσεις άκρη δεν βρίσκεται. Μήπως να μετεγκατασταθούμε; Στη συμβολή Καλογερη Μάντακα και Σκουλα το πρόβλημα είναι έντονο. Πάντα γίνεται πλημμύρα εκεί».

Σύμφωνα με τις ενημερώσεις που είχε από τη ΔΕΥΑΧ,  «όλοι οι δρόμοι και πεζοδρόμια που κατασκευάστηκαν πίσω από την εκκλησία τα νερά τους παροχετευτικαν σε ένα παλιό αγωγό που είχε κατασκευαστεί από τον Κατσανεβάκη. Το κακό είναι ότι με δουλεύουν και μου ζητούν να τους βρω λύση. Δεν είμαι μηχανικός υδραυλικών έργων . Αυτοί πρέπει να έχουν. Παρόλα αυτά ένα τμήμα νέου αγωγού μήκους περίπου εκατό μέτρων και ενός μέτρου διατομής από την Καλογερη μέχρι την Κισάμου θα έλυνε το πρόβλημα. Αλλά μάλλον δεν το αξίζουμε…» επεσήμανε ακόμη ο κ. Παναγιώτης.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την κατάσταση:

 

One thought on “Χανιά | Μπήκαν τα νερά μέσα στο σπίτι τους – «Μήπως να μετεγκατασταθούμε;» | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook