Χανιά | Μπήκαν κι άλλα φανάρια στην οδό Ακρωτηρίου | Photo

χανιά-μπήκαν-κι-άλλα-φανάρια-στην-οδό-1293364

Νέοι φωτεινοί σηματοδότες έχουν τοποθετηθεί επί της οδού Ακρωτηρίου (Κ. Μητσοτάκη) και συγκεκριμένα στην διασταύρωση με την οδό Προφήτη Ηλία, στο Μνημείο Ηλιάκη.

Πρόκειται για μια διασταύρωση με ιδιαίτερη κυκλοφοριακή επιβάρυνση και λόγω των σχολείων στο Σόδυ, ενώ στην περιοχή είναι σε εξέλιξη και ευρύτερες εργασίες προσβασιμότητας με αναπλάσεις και διαπλατύνσεις πεζοδρομίων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Μπήκαν κι άλλα φανάρια στην οδό Ακρωτηρίου | Photo

  1. Μέγα λάθος τα φανάρια. Ανοίξτε το δρόμο κάντε ένα κύκλο όπως τα δικαστήρια. (Έχει μέρος από τη μεριά του λόφου)
    Μια οδός με τόση κίνηση ( Πολυτεχνείο, πρώην πολυκλαδικό , 115 ΠΜ, πεδίο βολής, αεροδρόμιο, και φυσικά η μόνη δίοδος από τα Χανιά προς το Ακρωτήρι , να μπουν φανάρια και να έχουμε ουρές χιλιομέτρων.
    Ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Χανίων, δε ρώτησε κανένα κ ένα παραπάνω τους πολίτες της πόλης του

  2. Πολύ σωστός ο από πάνω σχολιαστής. Έπρεπε να μπει κυκλικός κόμβος. Αποδεδειγμένα σε όλη την Ευρώπη οι κυκλικοί κόμβοι είναι ασφαλέστεροι καθώς αναγκάζουν τους οδηγούς να μειώνουν ταχύτητα και δεν δημιουργούν μποτιλιάρισμα. Έτσι όπως τα έχουν κάνει τώρα οι ουρές θα φτάνουν από το Πολυκλαδικό μέχρι τις στροφές του Αγίου Ματθαίου. Η Ακρωτηρίου είναι δρόμος με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο χειμώνα- καλοκαίρι. Αξιοσημείωτο να προσθέσω ότι ο κόμβος του Κατσαμπά θα έπρεπε να είναι κυκλικός καθώς έχουν γίνει αμέτρητα ατυχήματα από αυτοκίνητα που επιχειρούν να στρίψουν αριστερά προς την οδό Σαμαριάς κόβωντας κάθετα την άνοδο της Μ. Κούνδουρου. Αλλά ότι και να λέμε περί κυκλικών κόμβων οι αρμόδιοι αυτής της πόλης μάλλον προτιμούν να στήνουν εικονοστάσια παρά να κάνουν τα αυτονόητα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook