Χανιά | Μπετονιέρα κάνει εργασίες σε δημοτικό πριν καν σχολάσουν οι μαθητές – Για κίνδυνο ατυχήματος κάνουν λόγο οι γονείς

χανιά-μπετονιέρα-κάνει-εργασίες-σε-δη-1451906

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης, στο 11ο δημοτικό σχολείο στο Σόδυ, στα Χανιά. Εν ώρα… αιχμής, όταν δηλαδή τα παιδιά σχόλασαν και οι γονείς πήγαν να τα πάρουν, είδαν μπετονιέρα να κάνει εργασίες.

Όπως ανέφεραν γονείς στο zarpanews.gr «πήγαμε να πάρουμε τα παιδιά μας και βλέπουμε τη μπετονιέρα στο δρόμο. Μας είπαν πως κάνουν εργασίες μέσα στο σχολείο. Η διευθύντρια βγήκε έξω, έκανε συστάσεις και μάλιστα τους είπε πως τους είπε να έρθουν το απόγευμα…Είναι δυνατόν 1 η ώρα το μεσημέρι, όταν σχολάνε τα παιδιά μας αυτοί να ρίχνουν μπετά; Εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος

«Απαράδεκτο» χαρακτηρίζει το περιστατικό ο Πρόεδρος Α’βαθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου, Νίκος Βλαζάκης ο οποίος από τη πλευρά του επεσήμανε πως «ήταν προγραμματισμένες οι εργασίες, όμως όταν το σχολείο είναι κλειστό, το Σαββατοκύριακο ή το απόγευμα! Αυτή η συμφωνία είχε γίνει».

Σύμφωνα με τον κ. Βλαζάκης πρόκειται για εργασίες κατασκευής παιδικής χαράς στο σχολείο, μία προσφορά περίπου 18.000 ευρώ που έκανε η fraport στον Δήμο Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook