Χανιά | Μπες κι εσύ στην παρέα εθελοντών του Santa Run 2019

χανιά-μπες-κι-εσύ-στην-παρέα-εθελοντών-789290

Σχεδόν ένα μήνα πριν από το 9ο Santa Run Chania ο Άγιος Βασίλης μαζεύει και πάλι τα ξωτικά του, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του μεγαλύτερου και αγαπημένου εθελοντικού θεσμού της πόλης μας, στην πρόσκληση εθελοντισμού ενόψει ενός ακόμη «κατακόκκινου» ραντεβού αγάπης  με τα σωματεία των Χανίων που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο.

Έχεις λοιπόν όρεξη και ελεύθερο χρόνο και θα’ θελες να προσφέρεις, στο πλαίσιο μιας δημιουργικής ομάδας που συνεργάζεται κάθε χρόνο για καλό σκοπό; Μη χάνεις χρόνο, σπεύσε την Συνάντηση Εθελοντών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο Θέατρο Βλησίδη. 

Αναλυτικά η σχετική πρόσκληση

«Αν θες κι ΕΣΥ να βοηθήσεις τον Άγιο Βασίλη φέτος, να ζήσεις από κοντά την εμπειρία του Santa Run Chania 2019 και να ανταμειφθείς από τα χαμόγελα και την χαρά των παιδιών της πόλης που μας έχουν ανάγκη, σε περιμένουμε στην Συνάντηση Εθελοντών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο Θέατρο Βλησίδη.

Όλοι μαζί, όλοι εθελοντές!

Όλη η πόλη μία αγκαλιά για τα σωματεία που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Κ.Η.Φ.Α.Α.Μ.Ε.Α. και Σύλλογος «Ορίζοντας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook