Χανιά | Μονόδρομος από σήμερα η επαρχιακή οδός Μουρνιών | Photos+Video

χανιά-μονόδρομος-από-σήμερα-η-επαρχια-1442829

Ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης, οι εργασίες για την ολοκλήρωση του κόμβου των Μουρνιών.

Η Επαρχιακή Οδός Μουρνιών, από τη συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών, έως την οδό Αναγνώστου Γογονή έχει πλέον μονοδρομηθεί και από σήμερα έως τις 15 Νοεμβρίου θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως είσοδος των οχημάτων στην πόλη Χανίων.

Για την έξοδο των οχημάτων από την πόλη Χανίων θα χρησιμοποιούνται εναλλακτικά οι οδοί Σοφοκλή Βενιζέλου, Αναγνώστου Γογονή και Αγίας Μαρίνας μέσω υποδεικνυόμενης παράκαμψης.

 

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Στο εργοτάξιο, το πρωί της ίδιας ημέρας, βρέθηκε κλιμάκιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών του «Οργανισμού» κ. Γιώργο Αγαπάκη, οι οποίοι επιθεώρησαν τα σημεία στα οποία, θα εφαρμόζονται πλέον, οι ως άνω ρυθμίσεις.

«Γνωρίζουμε πως θα υπάρξει αναστάτωση, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης, το κρίσιμο χρονικό διάστημα της καλοκαιρινής σεζόν, κατά το οποίο ο κυκλοφοριακός φόρτος γενικότερα, πολλαπλασιάζεται. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών, με δεδομένη την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου – πολύ σημαντικού έργου υποδομής – για την πόλη των Χανίων.

Οι υπηρεσίες του Ο.Α.Κ. με στοχοπροσήλωση, θα συνεχίσουν να εποπτεύουν τις εργασίες κατασκευής, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί με τεχνική πληρότητα και αρτιότητα, αλλά και εντός του χρονοδιαγράμματος, το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μονόδρομος από σήμερα η επαρχιακή οδός Μουρνιών | Photos+Video

  1. Εύγε στο τμήμα Τροχαίας, όπου κατά τις πρωινές ώρες αιχμής έλαμψε δια της απουσίας του, με ταυτόχρονη μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών.. Η δύσμοιρη Ελλάδα δε διαφαίνεται πως έχει ελπίδες να σωθεί με τέτοιου είδους [ μη εργαζόμενους/μη παραγωγικούς ] πολίτες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook