Χανιά | Μήνυση σε νηπιαγωγούς που ανέφεραν τις επιστημονικές ονομασίες γεννητικών οργάνων σε μαθητές – Σε στάση εργασίας αύριο οι εκπαιδευτικοί

χανιά-μήνυση-σε-νηπιαγωγούς-που-ανέφε-1332407
Φωτογραφία αρχείου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Χανίων στηρίζει τις νηπιαγωγούς του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων, οι οποίες μηνύθηκαν από γονέα γιατί στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος και της ενασχόλησης τους με την ενότητα «Σώμα», ανέφεραν τις επιστημονικές ονομασίες των γεννητικών οργάνων στα παιδιά τους (δείτε εδώ)

Το Δ.Σ. κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική Στάση Εργασίας στις 8 Δεκέμβρη από τις 11π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. και καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας την ημέρα της δίκης στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων στις 11.30μ.μ..

Αναλυτικά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών αναφέρει:

«Να θυμίσουμε ότι για την ενότητα το «Σώμα» είχε προηγηθεί σχετική ημερίδα για τους γονείς του 19ου Δ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χανίων, από τις τέως Σχολικούς Συμβούλους Π.Α κ. Κασσωτάκη και Δ.Ε κ. Γερούκη με θέμα «Προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη- σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην πρώιμη ηλικία».

Ο μηνυτής κατηγορεί τις εκπαιδευτικούς ότι προέβησαν σε έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και στην εκ προθέσεως ψυχική κακοποίηση ανηλίκων. Πρόκειται για παρέμβαση στο εκπαιδευτικό έργο και προσπάθεια τρομοκράτησης των συναδέλφων, οι οποίες ακολούθησαν το αναλυτικό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου και τις σύγχρονες θεωρίες της μάθησης.

Σε μια περίοδο που εξελίσσεται μια συντονισμένη επίθεση σε βάρος των εκπαιδευτικών από την πολιτική ηγεσία και επιχειρείται να τους επιρριφθούν όλες οι ευθύνες για τα δεινά της εκπαίδευσης, μέσω της αξιολόγησης, είναι ανάγκη να υπερασπιστούμε την παιδαγωγική ελευθερία με βάση τις θεωρίες της μάθησης.

Οι γονείς είναι μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας με πολύ σημαντικό αλλά διακριτό ρόλο, και κάθε προσπάθεια επέμβασης στο εκπαιδευτικό έργο και στοχοποίησης συναδέλφων μας μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.»

zarpanews.gr

12 thoughts on “Χανιά | Μήνυση σε νηπιαγωγούς που ανέφεραν τις επιστημονικές ονομασίες γεννητικών οργάνων σε μαθητές – Σε στάση εργασίας αύριο οι εκπαιδευτικοί

  1. Μηνύσατε τους νηπιαγωγούς που προσπαθούν να μάθουν τα παιδιά σας σωστά ότι και όπως πρέπει για το σώμα τους, γιατί σας πείραξαν οι λέξεις που χρησιμοποιήσαν.
    Όταν μπαμπά/μαμά έχετε τα παιδάκια μαζί, οδηγήτε και βρίζετε, βλέπετε τηλεόραση με ότι αυτό συνεπάγεται, πάτε σε παραλίες και πάλι με ότι αυτό συνεπάγεται??

  2. Συγχαρητήρια στο πατέρας που μυνησε τους νηπιαγωγούς. Προσπάθησαν να το κάνουν και στην Αμερική αλλά ξεσηκώθηκαν οι γονείς και τους κυνήγησαν. Απλά πήραν τα παιδιά τους από τα σχολεία και σταμάτησαν να πληρώνουν το φόρο για τα σχολειά μέχρι που έδιωξαν ολους τους εκπαιδευτικούς και έτσι έληξε το θέμα. Είναι η αριστερή τακτική αυτή, να αρχίσουν με τα γεννητικά όργανα και αν δεν υπάρξει αντίδραση αρχίζουν και λένε στα παιδιά ότι μπορούν τη μια μέρα να είναι αγόρια και την άλλη κορίτσια, ότι μπορούν να παντρευτούν τα αγόρια με αγόρια και τα κορίτσια με κορίτσια και έτσι σιγά να απομωνοσουν τους γονείς από τι διδάσκων τε και μαθαινουν τα παιδιά. Είναι η τακτική των αριστερών, το φωνάζω συνέχεια ότι ο μητσοτακης είναι πολύ πιο αριστερός από ότι ο Τσιπρας αλλά ο κόσμος το παίζει ξερόλας και τον αφήνουν να συνεχίζει ενώ έχει καταστρέψει τα πάντα. Το σχολείο είναι για μάθηση δεν είναι για σεξουαλικη χειραγώγηση, σε κανενα μέρος αυτό δεν γίνεται στα σχολεία, είναι μέρος των υποχρεώσεων των γονέων και μόνο των γονέων. Να το θυμηθείτε αν δεν το σταματήσετε θα χτίσουν τουαλέτες για ολους που θα μπαίνουν και αγόρια και κορίτσια οι λεγόμενοι αμφί, και τα παιδιά σε μερικά χρόνια θα γίνουν κατι το οποίο δεν θα πιστευτε, προσπαθειτε να το σταματήσετε αν αγαπάτε τα παιδιά σας.

  3. Μόνο άτομα που κυνηγούν παιδάκια μπορούν να δικαιολογούν αυτά τα αισχρά. Από ποτέ τα σχολεία και από ποιους πηρανε την άδεια να γίνουν οι διαχειρηστες της σεξουαλικης αντίληψης των παιδιών μας. Είσαι καλά. Εσυ για αυτό στέλνεις τα παιδιά σου σχολείο ? Αυτό το θέμα ανηκει αποκλειστικά στους γονείς ! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει η να δείξει στα παιδιά οτιδηποτε εκτός των οριων της εκπαιδευτικής μάθησης όπως ορίζει ο νόμος και έχει συμφωνηθεί από την αρχή για να στέλνουν στο σχολείο οι γονείς τα παιδιά. Δηλαδή αν κάποιος καθίσει δίπλα στο κορίτσι σου στο λεωφορείο αυριο και της δείξει τη φοτωγραφιες του ανδρικού του οργάνου και κατηγορηθεί θα πει εκανα ότι κάνουν στο σχολείο, τι το καλό. Εξάλου πολλοί λέμε σε ξένα παιδιά πράγματα η συμβουλές που μαθαινουν στο σχολείο, πχ κοιτά και από τις δυο μεριές τον δρόμο πριν περάσεις απέναντι, μην τρέχεις γιατί θα πέσεις κλπ

  4. Ειλικρινά σας μιλάω, κάντε Google, στην Αμερική έβαλαν στα παιδιά 10ετων να γράψουν, ακούστε να φριξετε, να γράψουν πόσες φορές την βδομάδα αυτή έκαναν στοματικό σεξ και πόσες φορές θα ήθελαν να κάνουν. Οι γονείς μόλις το έμαθαν μπούκαραν στο σχολείο, οι δάσκαλοι φώναξαν την αστυνομία και εντέλει βρήκαν στη βιβλιοθήκη του σχολείου βιβλία με φωτό πορνό και πλακώθηκαν. Η κατάληξη οι γονείς τράβηξαν τα παιδιά από τα σχολεία και απαίτησαν να απολυθούν οι δάσκαλοι για να γυρίσουν τα παιδιά σχολείο όπως και έγινε.

  5. Ο/Η Αισχος, όλο το σύστημα ακόμα και το εκπαιδευτικο πληρώνετε απο το λαό αλλά είναι εναντίον του λέει:

    Για να καταλάβετε τι παίζεται εις βάρος των παιδιών μας κάντε Google Virginia country asks middle schoolers how many people have sex with.
    Είναι στην Washington Post και επίσης θα δείτε από κάτω, το επόμενο άρθρο για τη μητέρα που αποκάλυψε τα πορνό βιβλία στη βιβλιοθήκη του σχολείου.
    Τα υπόλοιπα στην κρίση σας, για να καταλάβετε ότι αυτός ο αλήτης είναι ο χειρότερος αριστερός που πέρασε από κυβέρνηση και τώρα προσπαθεί να σας πάρει και τα παιδιά σας ( το τελευταίο πράγμα που έχετε ) κάνοντας τα ανώμαλους και εύκολα στη διάθεση των ………..ξέρετε και δεν χρειάζεται να το αναφέρω για να μην κοπεί το σχόλιο.

  6. Και σε τι χρησιμεύει σε ένα τετράχρονο παιδάκι να ξέρει τη λέξη πέος και αιδοίο; Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος από το σύλλογο διδασκόντων Χανίων ή από το υπουργείο. Οχι σε μένα προσωπικά αλλά σε όλους εμάς τους γονείς που είμαστε αντίθετοι σε αυτή την αισχρή ανωμαλία. Είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς τους στηρίζουμε και τους χρειαζόμαστε, αλλά αυτές οι πρακτικές είναι καταδικαστέες και το μόνο που προσφέρουν είναι να μεγαλώσουν περισσότερο το πορνείο της Ευρώπης που θέλει όλο και περισσότερα μικρά παιδιά μέσα στο βούρκο.

  7. Ζωα και λοιπα εχνη, ακουστε λοιπον να μαθετε (οχι οτι οι παρεγκεφαλιδες σας με τις οποιες εσεις σκεφτεστε ειναι ικανες για κατι τετοιο αλλα τελος παντων…). Η σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση γινεται στα σχολεια για ενα σωρο λογους: πρωτα απο ολα για να γνωριζουν τα παιδια ποτε ενας ανωμαλος τα πλησιαζει με κακες διαθεσεις (που παρα πολυ συχνα ειναι ο πατερας), δευτερον για να μην γινουν τα παιδια κομπλεξικοι κακομοιρηδες που ειναι ολη μερα με μια «χριστοπαναγια» και μια «πουτανα» στο στομα αλλα δεν μπορουν να ξεστομισουν τη λεξη πεος, που ειναι μελος του σωματος τους οπως το χερι το ποδι και τα ματια (τοσος κομπλεξισμος πια!), τριτον για να μαθουν να εχουν ελεγχο του σωματος τους οταν σε πιο μεγαλες ηλικιες θα αρχισουν τη σεξουαλικη τους ζωη και να μην βλεπουν τους αλλους ανθρωπους οπως τους δειχνουν οι τσοντες, γιατι αυτος ο κοσμος των ταινιων πορνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.

    Επισης κατι πολυ σημαντικο που ειναι και καπως επικαιρο, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ! Δεν ειστε ειδικοι παιδοψυχολογοι που εφαγαν τα χρονια τους σπουδαζοντας αυτα τα πραγματα, οπως δεν ειστε ειδικοι επιδημιολογοι για να γνωριζετε πως δουλευουν τα εμβολια και να εχετε και αποψη. ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ!

  8. Ευτυχώς και εχεις τα μάστερ στην ψυχολογία και την ιατρική ντενεκέ και μας διαφώτισες ! Βέβαια πάνω στην βλακεία σου μας έδωσες να καταλάβουμε ότι εσυ μπέρδεψες τα μέλη της ανατομίας των παιδεραστων που σε πλησιάζει σαν και ………. αγάλιασες το …….» χέρι « η το « ποδι» τους λόγω ……μπερδέματος. Αν αυτό σε κάνει να νοιωθεις καλύτερα για την εμπειρία σου good for you ! Βέβαια να σου θυμίσω ότι τα τελευταία 3.000 χρόνια που υπάρχει γραπτή ιστορία κανείς δεν είχε μπερδευτεί και δεν είχε χρησημοποιείσει το χέρι του για ……κατούρημα η το τσουτσουνι του για να δέσει τα κορδόνια του. Άντε ώρα να ταΐσεις τις κατσικες γιατί θα μπουν στου γειτωνα το χωραφι και θα σου την πέσει με το τσουτσουνι του η το χέρι του, ανάλογα ποσο ……μπερδεμένος είναι !

  9. Καλά μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά με ορθογραφία και μετά μας λες και τη γνώμη σου. Γίνατε όλοι επιστήμονες του καναπέ και του πληκτρολογίου. Να τολμήσω να μαντέψω οτι είσαι (ή μάλλον ήσουνα και Χρυσή Αυγή;)

    1. Ο/Η Άσε μωρή …..εθισμένη στον Αμπντούλ, ροζ στρινκακι, μουστάκι καμουφλάζ και μπόχα από χιλιομετρα λέει:

      Να μαντέψω ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ότι τρεμεις την Χρυσή Αυγή, επομένως είσαι κουμούνι, άπλυτος, αμόρφωτος, ανθέλληνας και η μόνη παρέα που γουστάρεις είναι ο Αμπντούλ κάθε βράδυ στο σκοτάδι. Σύντομα θα τραβήξουμε το καζανάκι και όπως γνωρίζεις σωσίβιο για περιττώματα δεν υπάρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook