Χανιά | Μηνύουν Εισαγγελέα και Ανακριτή οι κατηγορούμενες για την Αγία Σκέπη!

Σε μια σπάνια δικονομική κίνηση προβαίνουν οι δύο βασικές κατηγορούμενες στην υπόθεση της Αγίας Σκέπης, η ιδιοκτήτρια της δομής και η κόρη της, καθώς πρόκειται να μηνύσουν εισαγγελέα και ανακριτή που χειρίστηκαν την υπόθεση!

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων, Νίκος Ρουσσόπουλος,  η μήνυση θα κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, χωρίς όμως να αναφέρει τί ακριβώς καταλογίζουν στους λειτουργούς της δικαιοσύνης οι δύο κατηγορούμενες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Θα κατατεθεί την Τρίτη (31/01/2023) ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, μήνυση των εντολέων μου, Χρυσής και Γεωργίας Λιονάκη, κατά του Ανακριτή Χανίων και της Εισαγγελέως Χανίων, που χειρίζονται την υπόθεση του Γηροκομείου Χανίων. Η κατάθεση θα γίνει ώρα 12:00 από εμάς και τον κ. Βασίλειο Χειρδάρη”.

Η μήνυση εναντίον εισαγγελικών λειτουργών από κατηγορούμενους δεν είναι συχνό φαινόμενο και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το τί μπορεί να προσάπτουν σε αυτούς οι δύο κατηγορούμενες.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στην Κρήτη την Τρίτη 31 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΕξαφανίστηκε 53χρονος – Αγνοείται εδώ και δέκα μέρες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 1) εκει που μας χρωστουσαν , μας πηραν και το βοδι. 2 ) φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης. 3) δικαστης και εισαγγελεας δεν οδηγησαν στο θανατο τοσες ψυχες εσκεμμενα για να καρποθουν τις περιουσιες τους!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.😡

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ