Χανιά | Μηνύουν Εισαγγελέα και Ανακριτή οι κατηγορούμενες για την Αγία Σκέπη!

χανιά-μηνύουν-εισαγγελέα-και-ανακριτ-1619063

Σε μια σπάνια δικονομική κίνηση προβαίνουν οι δύο βασικές κατηγορούμενες στην υπόθεση της Αγίας Σκέπης, η ιδιοκτήτρια της δομής και η κόρη της, καθώς πρόκειται να μηνύσουν εισαγγελέα και ανακριτή που χειρίστηκαν την υπόθεση!

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων, Νίκος Ρουσσόπουλος,  η μήνυση θα κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, χωρίς όμως να αναφέρει τί ακριβώς καταλογίζουν στους λειτουργούς της δικαιοσύνης οι δύο κατηγορούμενες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θα κατατεθεί την Τρίτη (31/01/2023) ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, μήνυση των εντολέων μου, Χρυσής και Γεωργίας Λιονάκη, κατά του Ανακριτή Χανίων και της Εισαγγελέως Χανίων, που χειρίζονται την υπόθεση του Γηροκομείου Χανίων. Η κατάθεση θα γίνει ώρα 12:00 από εμάς και τον κ. Βασίλειο Χειρδάρη».

Η μήνυση εναντίον εισαγγελικών λειτουργών από κατηγορούμενους δεν είναι συχνό φαινόμενο και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το τί μπορεί να προσάπτουν σε αυτούς οι δύο κατηγορούμενες.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μηνύουν Εισαγγελέα και Ανακριτή οι κατηγορούμενες για την Αγία Σκέπη!

  1. 1) εκει που μας χρωστουσαν , μας πηραν και το βοδι. 2 ) φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης. 3) δικαστης και εισαγγελεας δεν οδηγησαν στο θανατο τοσες ψυχες εσκεμμενα για να καρποθουν τις περιουσιες τους!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook