Χανιά | Μήνυμα στους μαθητές για τις Πανελλαδικές στέλνει ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

χανιά-μήνυμα-στους-μαθητές-για-τις-παν-1701988

Μήνυμα προς τους μαθητές που θα δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις εξέδωσε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Ιωάννης-Παναγιώτης Αμπελάς:

«Αγαπητά μας παιδιά,

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων δεν σηματοδοτεί μόνο τη χρονική αφετηρία μιας σημαντικής εξεταστικής διαδικασίας για την οποία έχετε κοπιάσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιπλέον σηματοδοτεί και το τέλος μίας πολυετούς εκπαιδευτικής πορείας κατά την οποία είχατε την ευκαιρία χάρη στους/στις εκπαιδευτικούς να αποκτήσετε γνώσεις και κοινωνικές δεξιότητες, να διαμορφώσετε στάσεις και αξίες για την ενήλικη ζωή σας και να προετοιμαστείτε για τις σπουδές που εσείς επιθυμείτε και έχετε τη φιλοδοξία να ολοκληρώσετε.

Σε αυτή, λοιπόν, τη σημαντική προσωπική στιγμή για τον καθένα και την καθεμία από εσάς, είμαστε δίπλα σας! Η σημασία αυτών των στιγμών δεν πρέπει να σας φοβίζει ούτε να σας λυγίσει. Είναι απλώς μία αρχή. Όμως δεν θα είναι η μοναδική, ούτε ίσως και η πλέον καθοριστική, όπως συχνά έχει αποδειχθεί. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι η ζωή για εσάς μόλις τώρα ξεκινάει. Και σε αυτή τη ζωή η χαρά και η ικανοποίηση βρίσκονται στο ταξίδι και όχι στον προορισμό.

Με εμπιστοσύνη, λοιπόν, στις ικανότητές σας, με αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον, σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook