Χανιά | Μίνι οπλοστάσιο σε σπίτια και μαντριά οκτώ ατόμων! Τους πέρασαν χειροπέδες μετά από συντονισμένη επιχείρηση

χανιά-μίνι-οπλοστάσιο-σε-σπίτια-και-μα-1044689

Στην σύλληψη οκτώ ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές όταν μετά από σχετική έρευνα σε κατοικίες και ποιμνιοστάσια των συλληφθέντων βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο.

Παράλληλα οι συλληφθέντες κατηγορούνται και για ζωοκλοπές.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, οχτώ (8) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων και ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (21.05.2020) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου.

Kατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οικίες και ποιμνιοστάσια των ημεδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • περίστροφο
  • πιστόλι,
  • κυνηγετικό όπλο,
  • 3 γεμιστήρες,
  • 359 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
  • 185 φυσίγγια  πολεμικού τυφεκίου (Kαlashnikov)
  • εξαρτήματα όπλου

Επιπλέον, σε βάρος επτά από τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μίνι οπλοστάσιο σε σπίτια και μαντριά οκτώ ατόμων! Τους πέρασαν χειροπέδες μετά από συντονισμένη επιχείρηση

  1. Έτσι μπράβο, μαζευτεί τα κουμπούρια από τους ψεύτο καπετάνιους και ψεύτο νταήδες πας και μπορέσει το νησί να περάσει στον 20 στό
    αιώνα. Είναι 1000 άτομα μπουνταλάδες και κομπλεξικοί άντρες με στρινγάκια που νομίζουν το όπλο κάνει τον άντρα και έτσι δεν καταλαβαίνουμε ότι πίσω από τα μαύρα πουκάμισα, τα γενειάδας και τα μουστάκια κρύβεται μια …..λειράτη κότα !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook