Χανιά | Μιάμιση ώρα στο λεωφορείο για να πάνε σχολείο | Photos + Video

χανιά-μιάμιση-ώρα-στο-λεωφορείο-για-να-1112160

Χανιά – Ρέθυμνο μέσω Ηρακλείου θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου που δείχνει την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά τα 26 από τα 31 παιδάκια του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου στο Ροδοβάνι Ανατολικού Σελίνου.

Τα πρώτα 18 παιδιά μπαίνουν στο λεωφορείο από τη Σούγια στις 07.00, περνούν από το Ροδοβάνι που βρίσκεται το σχολείο τους αλλά δεν κατεβαίνουν καθώς είναι εκτός ωραρίου και δεν μπορεί κάποιος να τα προσέχει. Στη συνέχεια πηγαίνουν στην Αγία Ειρήνη, παίρνουν αλλά 7 παιδια από εκεί και καταλήγουν στο Ροδοβανι στις 08.30 δηλαδή μετά από μιάμιση ώρα!

Στην συνέχεια το λεωφορείο πάει άδειο στα Τεμένια και παίρνει ένα ακόμα παιδάκι προκειμένου να το πάει στο σχολείο.

Όσο για τα 5 παιδάκια από το Ροδοβάνι πηγαίνουν στο σχολείο με τα πόδια.

Πολλές φορές τα παιδιά μας ζαλιζονται και κάνουν εμετό από τις πολλές στροφές. Μας παίρνουν τηλέφωνο από το σχολείο να πάμε να τα πάρουμε ενώ έχουν μόλις φτάσει, λεει στο zarpanews.gr η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Ροδοβανίου η οποία ζητάει να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης Γιάννης Καψανάκης μιλώντας στο zarpanews.gr παραδέχτηκε το πρόβλημα και τόνισε ότι σε συνεργασία με την αντιπεριφέρεια έχει εγκριθεί ένα δεύτερο δρομολόγιο και είναι θέμα ημερών η έναρξη του.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

2 thoughts on “Χανιά | Μιάμιση ώρα στο λεωφορείο για να πάνε σχολείο | Photos + Video

  1. Ακουστε κυριε Παπουτσακη,ξερετε πολυ καλα ότι αν δεν ηταν οι μαθητικες μεταφορες θα ειχατε βαρεσει κανονι το χειμωνα,μην προσπαθειτε λοιπόν να βγαλετε απο την μυγα ξυγκι!!!Προς τιμην σας εγκρινιονται ολες οι μεταφορες ,ακομα ικι αν δεν ειναι στα στενα νομιμα ορια,μα να ζητατε κατι υπερογκα ποσα για να πας ας πουμε απο το Κατεχωρι στα Χανια μια εκδρομή μονο φαιδρα ακουγονται….κανονικα σαν «ανατοποδοτικο τελος» επειδη τα σχολεια σας ξελασπωνουν και μιλαμε για πολλα φραγκα το χειμωνα θα επρεπε μια τζαμπα εκδρομη το μηνα να πηγαινετε το καθε σχολειο!!! κι οχι να ζητατε τα μαλλια τση κεφαλης σας για μια μικρη διαδρομη…

  2. Μια χαρά είναι στο Ροδοβανι… Στο δημοτικό της Γεωργιουπολης έφυγε παιδάκι με το λεοφωρειο για τον καβρο στις 12:30 και έφτασε στο σπίτι του στις 3:25.Μάλιστα καλά ακούσατε 3 ώρες και 25 λεπτά!!! Και εδώ ένα λεωφορείο και κάνει δρομολόγια για το νήπιο…. Και τρία διαφορετικά για το δημοτικό!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook