Χανιά | Μια λακκούβα… ζοφερή στο Ακρωτήρι – Η απάντηση της ΔΕΥΑΧ

χανιά-μια-λακκούβα-ζοφερή-στο-ακρωτή-1281129

Ένα σκαμμένο όρυγμα εδώ και περίπου μια εβδομάδα βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου στο Ακρωτήρι Χανίων, με κατοίκους να διαμαρτύρονται ότι το συνεργείο που το έσκαψε, εξαφανίστηκε, αλλά η τρύπα έμεινε. Και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα τα βράδια να είναι επικίνδυνη για τους διερχόμενους.

Ο συγκεκριμένος λάκκος είναι στη συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Κλαπάκη και δεν έχει καμία περίφραξη, ενώ εκτείνεται σε αρκετά μεγάλο μήκος.

Οι κάτοικοι ζητούν εξηγήσεις, καθώς δεν καταλαβαίνουν τους λόγους για τους οποίους υφίστανται αυτή την κατάσταση και θέλουν να κλείσει το συντομότερο ο λάκκος και να προχωρήσουν τα έργα.

Τα έργα αυτά διεξάγονται από τη ΔΕΥΑΧ, όπως είπε στο zarpanews.gr η πρόεδρος της επιχείρησης, Χρυσούλα Χατζηδάκη, λέγοντας ακόμα ότι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι απόλυτα σεβαστές.

Εξήγησε ότι στην περιοχή διεξάγονται εργασίες που αφορούν αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και έπρεπε το υπόστρωμα να αφεθεί να καθιζήσει για κάποιες μέρες, για να μην σπάσει η άσφαλτος αργότερα.

Η κα Χατζηδάκη δήλωσε πως άμεσα, τη Δευτέρα που έρχεται, στο σημείο θα βρίσκεται συνεργείο της επιχείρησης που θα ξεκινήσει να κλείνει τις τρύπες.zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Μια λακκούβα… ζοφερή στο Ακρωτήρι – Η απάντηση της ΔΕΥΑΧ

  1. Οι τρυπες μπορεί να κλεισουν,όμως η ασφαλτος θα μεινει σε κακό χαλι.
    Εδω και 20 ημερες εχω ειδοποιησει και μου ειπαν κι εμενα ότι την Τριτη θα ερθουν!

  2. Και λέει η απολυτως αποτυχημένη πρόεδρος Χατζηδακη που παίρνει μισθο-αποζημίωση από τα δικά μας χρήματα, τα χρήματα των δημοτών καταναλωτών ότι οι διαμαρτυρίες είναι απολύτως σεβαστές.δηλαδη φαντασου και να μας έλεγε να μη διαμαρτυρομαστε.σας ευχαριστούμε που επιτρέπετε τη διαμαρτυρία κα χατζηδακη.
    Όταν θα πέσει κανένας μέσα και θα σκοτωθεί και θα καταδικαζεστε πάλι θα λέτε ότι έφταιγαν οι ποντικοί όπως στον ταρσανα και στον Άγιο ονουφριο.
    Στειλε την κυρία σπίτι της και βάλτε έναν μηχανικό, εναν σχετικό τελοσπαντων με το αντικείμενο.Αφου τη βλέπετε ότι δεν μπορεί….

  3. Η ΔΕΥΑΧ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΛΥΜΑΤΑ, ΠΛΥΜΗΡΕΣ, ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΕΣ.
    ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

  4. Είναι ξεκάθαρο ότι η κυρία μας περνάει για χαχολους.
    Πρώτον υπάρχει μηχάνημα για να κατακαθησει το έδαφος.Για φανταστείτε στους δρόμους να έριχναν υποβαση και να περίμεναν να καθίσει με τον χρόνο και τις βροχές. Οκ, καλή η πλάκα αλλά υπάρχει και όριο.
    Δευτερον, γιατί δε βάλατε σήμανση μην πέσει κάποιος μεσα; μιλαμε σοβαρά ή μας περιπαιζετε;Διοτι αυτά που διαβάζω είναι για ζαρπες.Ουτε για ζαρπες, για σφυριες στον δρομο ειναι.

  5. Μαζικές μυνήσεις να βάλουν μυαλο.Ειναι ντροπή η ΔΕΥΑΧ για τα Χανιά.Κατασπατάλη δημοσιου χρηματος απορω ο εισαγγελεας γιατι δεν επεμβαίνει!

  6. Στήν αγυια πλημμύρισαν προχθές.με μια ωρα βροχή.τι θα γίνει σε έναν μηνα.μια στοιχειωδης οργάνωση υπάρχει;δεν καταλαβαίνουν ότι δεν αρκεί να κατασκευασεις ένα δίκτυο ομβρίων αλλά πρέπει και να το κρατάς ανοικτό, αλλιώς είναι άχρηστο.
    Επίσης τις τρύπες και τα χαντάκια πρέπει να τα ανοίγεις στον χρόνο που θα μπορείς να τα κλείσεις άμεσα. Και καλά τα λέει ο πιο πάνω.μια κορδέλα έναν κώνο κατι προστατευτικο ρε παιδια.
    Πόσο μυαλό θελει; πόση νοημοσύνη τελοσπαντων για να καταλάβεις ότι πρέπει να βάλεις κάτι για να μη χτυπήσουν πεζοί η οδηγοι; εκεί στη ΔΕΥΑΧ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;
    Απαράδεκτα πράγματα.ντροπιαστικα για μια τουριστική πόλη.

  7. Ν αφεθεί λέει το οδοστρωμα να καθίσει για μερικές ημέρες για να πέσει μετά η άσφαλτος.

    Τι λέει ρε αυτή….βάλτε έναν άνθρωπο τεχνοκρατη στη δευαχ, αυτή είναι για ανέκδοτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook