Χανιά | Μια 53χρονη στην κλινική Covid – Τεστ σε όλους τους εργαζόμενους της Πολεοδομίας

χανιά-μια-53χρονη-στην-κλινική-covid-τεστ-σ-1094563

Μια Χανιώτισσα 53 ετών νοσηλεύεται από χθες στο Νοσοκομείο Χανίων, στην κλινική Covid, με συμπτώματα κορονοϊού, ενώ παραμένει στη ΜΕΘ ο 42χρονος που νοσηλεύεται από τον Οκτώβριο και είχε διασωληνωθεί στις 4 Νοεμβρίου.

Η κατάσταση του 43χρονου φέρεται να παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση, ενώ οι παραπάνω δύο ασθενείς είναι και οι μόνοι που νοσηλεύονται με κορονοϊό στα Χανιά.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε τεστ σε όλους τους εργαζόμενους στην Πολεοδομία Χανίων, καθώς από την Τετάρτη είχε εντοπιστεί κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας, η υπάλληλος είχε συμπτώματα και έκανε μόνη της τεστ στο Κ.Υ. Βάμου, το οποίο και βγήκε θετικό. Έπειτα από αυτό, την Πέμπτη εξετάστηκαν όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας και αναμένονται τα αποτελέσματα, από τα οποία θα εξαρτηθεί το αν η υπηρεσία θα κλείσει τελείως ή αν θα συνεχίσει να δέχεται με ραντεβού.

Μάλιστα, το προηγούμενο Σάββατο είχε γίνει και απολύμανση, καθώς ιχνηλάτηση είχε δείξει ότι μηχανικοί που είχαν επισκεφθεί την Πολεοδομία την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook