Χανιά | Μετράει τις πληγές του ο Πλατανιάς | Photos

χανιά-μετράει-τις-πληγές-του-ο-πλατανι-819331

Με αρκετές γέφυρες λιγότερες βρίσκει η επόμενη μέρα τον Πλατανιά. Ακόμη, η χθεσινή θεομηνία προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στο οδικό δίκτυο με κατολισθήσεις, καθιζήσεις, ενώ πολλές περιουσίες υπέστησαν σημαντικές φθορές.

Οι φωτογραφίες θυμίζουν «αποκάλυψη», με την αγωνία των κατοίκων του Δήμου Πλατανιά για την επόμενη ημέρα αποκατάσταση των ζημιών να έκδηλη.zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Μετράει τις πληγές του ο Πλατανιάς | Photos

  1. Μέχρι τσι εκλογές θα τα φτιάξει ο δήμαρχος, είχε αρχίσει με τα πεζοδρόμια, έδα θα φτιάξει και τσι γέφυρες, θα φωνάξει και το Σπριτζη το κουμπάρο του Καλογριτσα που έχει κατασκευαστική και θα γίνουν όλα τέλεια, μην ανησυχείτε, κοιμήθητε μέσα στην βάρκα σας καλού κακου

  2. ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.
    ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ.
    ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ» – ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ – ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΠΟΤΑΜΩΝ).
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΣΑΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΩΣ ΝΤΕΚΟΡ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΓΕΦΥΡΑΚΙΑ…
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ (ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΑ «ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ.
    ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook