Χανιά | Μέσω… facebook η απονομή των πτυχίων του Πολυτεχνείου Κρήτης | Photos

χανιά-μέσω-facebook-η-απονομή-των-πτυχίων-το-1276309

«Eύχομαι το καλύτερο για τους σημερινούς διπλωματούχους… συγχαρητήρια!»

«Συγχαρητήρια αστεράκι μας!»

«Είμαστε περήφανοι για σένα !!!You did it!»

«Αδερφέ μου καλή σταδιοδρομία!!»

«Καλή σταδιοδρομία σε όλους και ιδιαίτερα στο γιο μου!»

«Μπράβο! Και στο μεταπτυχιακό με το καλό!»

«Είμαστε πολύ περήφανοι όλοι μας για όλα όσα έχεις καταφέρει!!! Και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρεις και πολλά-πολλά ακόμα!»

Με τις διαδικτυακές ευχές από συγγενείς και φίλους να φτάνουν τις 165 σε αριθμό και τη μετάδοση της Τελετής στο facebook να ξεπερνάει τις 8.000 θεάσεις, πραγματοποιήθηκε η Ψηφιακή Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού, στις 27 Αυγούστου 2021, για 141 νέους Μηχανικούς των 5 Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης!

Στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής Διπλωμάτων πραγματοποιήθηκε και η Τελετή Αναγόρευσης του Καθ. Νικολάου Μπουρμπάκη σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε αναγνώριση της συνεισφοράς του στους τομείς της Επιστήμης Υπολογιστών και ειδικότερα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η Τελετή Αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Δημόσιας Συνεδρίασης της Σχολής ΗΜΜΥ, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε η προσωπικότητα και το έργο του Καθηγητή Ν. Μπουρμπάκη από τον Καθηγητή της Σχολής ΗΜΜΥ και Αντιπρύτανη Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης Μιχαήλ Ζερβάκη, ενώ ακολούθησε ανάγνωση του ψηφίσματος της Συνέλευσης της Σχολής ΗΜΜΥ και απονομή του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Καθηγητή Νικόλαο Μπουρμπάκη από τον Koσμήτορα της Σχολής ΗΜΜΥ Καθηγητή Αθανάσιο Λιάβα. Στη συνέχεια ο κ. Μπουρμπάκης έδωσε ομιλία με τίτλο «Artificial Intelligence + Smart Cities».

Η Τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή συνολικά 141 Διπλωμάτων Μηχανικού των Σχολών:

  • Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (41)
  • Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (18)
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (30)
  • Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (22)
  • Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (30)

Κατά την απονομή, οι απόφοιτοι είχαν ενεργό ρόλο στη διαδικασία, καθώς είχαν την ευκαιρία να απευθυνθούν στο κοινό, να μιλήσουν για την εμπειρία των σπουδών τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης, για τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, για τον τόπο όπου βρίσκονται και να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους τους συμμετέχοντες!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook