Χανιά | Μένουν εκτός λεωφορείου μαθητές και φοιτητές γιατί δεν φθάνουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

χανιά-μένουν-εκτός-λεωφορείου-μαθητέ-928569

Προβλήματα στην μετακίνηση τους αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς όπως κάνουν γνωστό στο zarpanews.gr, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που τα δρομολόγια των λεωφορείων δεν καλύπτουν τις ανάγκες μεταφοράς τους.

Έτσι, σε αρκετές περιπτώσεις, παρατηρείται το φαινόμενο είτε μαθητές είτε φοιτητές λόγω της πληρότητας των λεωφορείων, να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ακρωτηρίου, του παλιού πολυκλαδικού φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο zarpanews.gr οι οποίες χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Το λεωφορείο που πηγαίνει τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης περνά κάθε μία ώρα με αποτέλεσμα όσοι φοιτητές το χάσουν να μπαίνουν σε αυτό για Κουνουπιδιανά. Έτσι λόγω αυξημένης πληρότητας δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ακρωτηρίου. Μόνο σήμερα τρία λεωφορεία πέρασαν και δεν πήραν τους μαθητές. Δεν είναι η πρώτη μέρα που συμβαίνει κάτι τέτοιο

Όπως καταγγέλλεται οι μαθητές της φωτογραφίας περιμένουν εκεί από τις 8 παρά είκοσι και είναι 9 παρά πέντε…

Μήπως οι αρμόδιοι του ΚΤΕΛ θα πρέπει να πυκνώσουν τα συγκεκριμένα δρομολόγια κυρίως τις ώρες της αιχμής της μετακίνησης μαθητών και φοιτητών προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα;

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook