Χανιά | Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο Πλατάνι – Τι θα γίνει με τα έργα | Photos+Video

χανιά-μεγάλο-μποτιλιάρισμα-στο-πλατά-1361292

Ταλαιπωρία στην επιστροφή τους από τα Χανιά ανέφεραν οδηγοί το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς, όπως αναφέρουν, έχουν κολλήσει στο Πλατάνι, στο σημείο όπου διεξάγονται τα έργα (Δείτε ΕΔΩ) και η αναμονή έφτανε και τα 40 λεπτά ακόμα.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρίας που διεξάγει τα έργα, ο οποίος αποδέχθηκε ότι πράγματι προκλήθηκε ταλαιπωρία στους οδηγούς και ανέφερε ότι έχει δοθεί εντολή να σταματήσουν οι εργασίες για την Πέμπτη.  Ανέφερε ακόμα ότι τις επόμενες μέρες θα μειωθούν οι ώρες κατά τις οποίες διεξάγονται οι εργασίες αυτές και ο δρόμος θα είναι ανοικτός για μεγαλύτερο διάστημα.

Αυτό αναμένεται να διευκολύνει την κίνηση, θα προκαλέσει όμως καθυστέρηση στη γενικότερη ολοκλήρωση των εργασιών. Πάντως η πλαγιά που επικρέμεται πάνω από το σημείο πρέπει οπωσδήποτε να κατεδαφιστεί και είναι αδύνατον να γίνει αυτό χωρίς διακοπή της κίνησης, καθώς μεγάλοι βράχοι πέφτουν στο οδόστρωμα κατά τη διάρκεια των εργασιών.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο Πλατάνι – Τι θα γίνει με τα έργα | Photos+Video

  1. Να πηγαίνετε με το ΚΤΕΛ κύριοι, που μου θέλετε στα Χανιά τα έργα να τελειώνουν αμέσως. Ακόμα δεν μάθατε πως γίνονται τα έργα σε αυτό τον τόπο (εξαιρούνται τα έργα στο Ηράκλειο). Εδώ σας φτιάχνουνε έργα για χρόνια και χρόνια (Πλατάνι, είσοδος πόλης από Μουρνιές, κατολισθήσεις προς Καστέλι κ.α.) και εσείς παραπονιέστε για 40 λεπτά αναμονή. Αχάριστοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook