Χανιά | Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κισσάμου

χανιά-μεγάλη-συμμετοχή-στην-εθελοντι-1024885

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου, με απόλυτη επιτυχία η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Κισσάμου, σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Υπήρξε μεγάλη προσέλευση εθελοντών και συλλέχθηκαν συνολικά 52 φιάλες αίματος, για τον «Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κισσάμου».

Ο Δήμος ευχαριστεί για την άμεση εξυπηρέτηση και άψογη συνεργασία την Δ/ντρια Σκορδυλάκη Αρετή και την Προϊσταμένη Πετρουλάκη Ειρήνη της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος που κάλυψε την όλη διαδικασία, τον Επιμελητή Α’ Βιοπαθαλόγο κ. Κωνστανταράκη Βασίλειο και τις νοσηλεύτριες Χατζηϊωάννου Ελευθερία και Πλατσιδάκη Αφροδίτη. Ευχαριστούμε επίσης, την Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Κισσάμου Νικολακάκη Μανωλίτσα, για την υποστήριξή της και την διάθεση ιατρικού προσωπικού, παρόλο που τελικά αυτό

καλύφθηκε από το Γ.Ν.Χ..

Επίσης, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ι.Μ. Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο Ανδρονικάκη για την παρουσία του και την έμπρακτη υποστήριξή του στη δράση μας, τον Δ/ντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μπαντουβάκη Μιχάλη για την ευγενική φιλοξενία και το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κισσάμου για την υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη.

Και τέλος, όλους τους δημότες μας που πρόθυμα συμμετείχαν ως εθελοντές στην σημερινή Αιμοδοσία και συνέβαλλαν στην συλλογή του μεγάλου αριθμού φιαλών.

Θα γίνει προσπάθεια να επαναληφθεί σύντομα αυτή η δράση, εφόσον δημότες συνεχίζουν να δηλώνουν συμμετοχή για να δώσουν αίμα και να ενταχθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών (τηλ. επικοινωνίας 2822340200).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook