Χανιά | Μεγάλες δυσκολίες στην εκτέλεση των δρομολογίων αντιμετωπίζει το Αστικό ΚΤΕΛ

χανιά-μεγάλες-δυσκολίες-στην-εκτέλεσ-898591
Φωτογραφία αρχείου

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει όπως επισημαίνει με σχετική του ανακοίνωση, το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων, καθώς και με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού υπάρχει δυσκολία για να καλυφθούν ακόμα και τα καύσιμα των λεωφορείων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης πως ήδη έχουν πραγματοποιηθεί περικοπές στα δρομολόγια, ενώ τονίζεται ότι γίνεται προσπάθεια για να εκτελούνται όσο δυνατόν περισσότερα δρομολόγια.

Η ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ:

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό εξελίξεων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού κρατήσαμε την αρχική μας υπόσχεση προς το επιβατικό κοινό , μέχρι σήμερα, να μην αφήσουμε καμία γειτονιά της πόλης μας χωρίς συγκοινωνία.

Από τις 16/3 οπότε και ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα από το κράτος, διατηρήσαμε σε κάθε γραμμή ικανό αριθμό δρομολογίων με γνώμονα την κατά το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Πιστεύαμε πως έστω τα έξοδα μας θα τα βγάζαμε. Όμως με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα τα έσοδα δεν αγγίζουν ούτε το 20% των εξόδων μας. Με δεδομένη την αδράνεια των αρχών και του κράτους μέχρι σήμερα, προχωρήσαμε σε νέες περικοπές δρομολογίων, κάτι που δεν είναι ευχάριστο ούτε και για μας τους ίδιους.

Είναι δύσκολο πλέον να μπορέσουμε να καλύψουμε ακόμη και τον ανεφοδιασμό των λεωφορείων με καύσιμα.

Κάνουμε συνεχή προσπάθεια να εκτελούμε όσα περισσότερα δρομολόγια είναι εφικτό από τις συνθήκες. Θα ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό για κάθε εξέλιξη.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook