Χανιά | Με Βουλγαράκη και μαθητές συναντήθηκε ο Τάσος Βάμβουκας | Photos

χανιά-με-βουλγαράκη-και-μαθητές-συναν-857038

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της παράταξής “Δήμος Ενεργών Πολιτών”, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Η συζήτηση που έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και σε αυτήν αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν ευρύτερα τον Δήμο Χανίων, τόσο σε επίπεδο υποδομών ή ζητημάτων που έχουν διεκπεραιωθεί, όσο και σε προβλήματα που υπάρχουν και που επιδιώκεται να δοθούν λύσεις.

Από την συζήτηση δεν έλειψαν και οι τοποθετήσεις που αφορούν τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ομάδα της παράταξης του κ. Βάμβουκα είχε παράλληλα την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εργαζόμενους στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Νωρίτερα της επίσκεψης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η ομάδα του «Δήμου Ενεργών Πολιτών” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα βρέθηκε στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί, μαθητές από 22 σχολεία των Χανίων “υιοθέτησαν” -τρόπον τινά- το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημόφιλος”. Επί της ουσίας πήραν την πρωτοβουλία να συνεισφέρουν στο κομμάτι της συντήρησης, της φύτευσης και του καλλωπισμού του πάρκου αυτού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Χανίων και επικεφαλής του Δήμου Ενεργών Πολιτών της Πέμπτης (9/5):

09.30: Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ

11.00: Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ)

12.00: Τελωνείο Χανίων

13.00: “Μύλοι Κρήτης”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook