Χανιά | Με τον Σημανδηράκη κατεβαίνει η Αριστέα Καλογρίδη στη Σούδα: «Θέλω να είμαι η φωνή των συμπολιτών μου» | Video

χανιά-με-τον-σημανδηράκη-κατεβαίνει-η-1770513

Στο Zarpa Radio 89.6 και τον Δημήτρη Παππά φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Σημανδηράκη, Αριστέα Καλογρίδη. Η κυρία Καλογρίδη δήλωσε ότι στόχος της είναι να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο τη φωνή των απλών Χανιωτών με τους οποίους επικοινωνεί: «Είναι υπέροχο που συναναστρέφομαι με ανθρώπους, το κάνω σε όλη μου τη ζωή. Ασφαλώς και τους ακούω και στόχος μου είναι ακριβώς αυτός: να είμαι η φωνή των συμπολιτών μου εφόσον εκλεγώ».

Η κα Καλογρίδη είπε ακόμα ότι και στη Σούδα μπορεί να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη: «Η Σούδα έχει τη δυνατότητα να κρατήσει κόσμο, γιατί έχει ομορφιές, έχει πολιτισμό, μπορεί να αγκαλιάσει τον επισκέπτη. Αλλά και τώρα με τη γαλάζια σημαία στον Βλητέ και την ανάπλαση, έχει βελτίωση».

Με αφορμή την ενασχόλησή της με τον πολιτισμό, η Αριστέα Καλογρίδη τόνισε ότι η περιοχή μας έχει λαμπρό μέλλον: «Η «Παραδοσιακή Στράτα» είναι εξαιρετική ιδέα που αγκάλιασε ο κόσμος.

Νομίζω θα συνεχίσει να υπάρχει. Γενικά στον πολιτισμό μας έχουμε υλικό και μπορούμε να καμαρώνουμε για τα προηγούμενα, αλλά και για το μέλλον. Χιλιάδες παιδιά ασχολούνται με τη μουσική, τον χορό. Η διάλεκτός μας είναι πλούσια. Η Κρήτη και τα Χανιά είναι ένα ψηφιδωτό».

Τέλος, η Χανιώτισσα υποψήφια εξήγησε γιατί αποφάσισε να ξανακατεβεί στις εκλογές:»Αποφάσισα να είμαι για δεύτερη φορά υποψήφια με τον Παναγιώτη Σημανδηράκη όπως έκανα και το 2019.

Συνεχίζω να είμαι σε αυτή την ομάδα. Και θεωρώ ότι το να ασχολείσαι με τα κοινά σημαίνει πως δεν  ενδιαφέρεσαι μόνο για τον εαυτό σου. Είμαι μαμά, είμαι μονογονέας δύο ανήλικων παιδιών και αν κατάφερνα να είμαι στην ομάδα της δημοτικής αρχής που, για παράδειγμα, έκανε την ενεργειακή αναβάθμιση στο σχολείο των παιδιών μου, θα γέμιζε η ψυχή μου ότι θα βοηθούσα κι εγώ».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook