Χανιά | Με το χρώμα της πρόληψης και της ελπίδας φωτίστηκε ο φάρος στο λιμάνι

χανιά-με-το-χρώμα-της-πρόληψης-και-της-1551465

Με ροζ χρώμα φωτίστηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, μεταδίδοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της ελπίδας, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

«Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση» – Δράσεις του Δήμου Χανίων για την Πρόληψη και Ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Με κεντρικό μήνυμα «Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση», ο Δήμος Χανίων διοργανώνει σειρά δράσεων για τον Οκτώβριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, που έχει οριστεί στις 25 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και εθελοντικά σωματεία της πόλης.

Για την καλύτερη διάδοση του μηνύματος το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, οργανώνει σειρά δράσεων σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Κέντρο Υγείας Χανίων, τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, τους Φίλους και υποστηρικτές μητρικού θηλασμού και τους Καλλιτέχνες της πόλης.

25- 27 Οκτωβρίου

  • Δημαρχείο Χανίων

Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού από καλλιτέχνες της πόλης μας: Ανδρεαδάκη Ζαχαρία, Βογιατζή Μαγδαληνή και Μπαλαδάκη Γιώργο.

24-31 Οκτωβρίου

  • 2ο Κ.Υ. Χανίων/ Μαιευτικό – Γυναικολογικό Τμήμα

Διενέργεια προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου: οδηγίες ψηλάφησης, καθώς και εκπαίδευση για αυτοεξέταση μαστού, σε γυναίκες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Για τους προληπτικούς ελέγχους έχει προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση θέσης και τηρήθηκε αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook